bence başlangıç için çok iddialı.. böyle birşey ile başlarsanız yolda zorluklardan dolayı şevkinizin kaybolması çok olası.. biraz daha mütevazi bir başlangıç ile temel prensipleri öğrenmenizde fayda var bence..
Hocam haklısınız ilk için fazla ama
seninde dilin baya yanmış ama ustalarımın dediği gibi bence çokta güzel bi ürün çıkarmışsınız ortaya bu kadar takmayın bence yok bu siz bu kadar hayıflanıyosanız yandık biz 

hocam bunun benle pek alakası yok
... ama ben hala ben başlangıç için, 45 cm'lik ve değişken açılara sahip bir maşetin zorlayıcı olabileceğini düşünüyorum..
malzeme bulmak bence işin kolay kısmı.. gider Özgür'ün başına ekşir ve halleder 
hocam yorumlarınızı ciddiye alıyorum. yukarıda
aliata nikli kullanıcıda benzer bir şey tavsiye etmiş aynı modelin küçüğünü yap demiş.
lakin heves konusunda sıkıntım olacağını sanmıyorum.
çalıştığım firmada tornadan tutunda cnc , freze vs vs aklınıza gelen tüm imkanlarım olduğu için hazır çelikler üzerinde çok çalıştım.
fakat işin asıl ham kısmı olan demiri dövme , şekil verme , sertleştirme vs konularından pek anlamam fakat kendimi bildim bileli delici , kesici ve parlayan metallere aşırı ilgim var.
sonuçta bu iş benim mesleğim olmadığından asıl ekipmanlar elimde yok.
bu maçhate yi yapmak istememim sebebi fazla bilinmiyor ve yine fazla yapan olmadığındandır

şimdi bir acemi olarak bana ilk önce çelik lazım sonrasında ölçüsel olarak ayarlayıp şekil vermek kalıyor en sonunda da ısıl işlem için bir usta bulmak

el becerime güveniyorum inşallah sizlerinde yardımlarıyla bu işin altından kalkacağım.
bu arada özgür beymi dediniz..