teşekkür ederim efendim

Çok güzel olmuş eline sağlık ısıl işlem yaptınmı direk eğenin sertliğinimi kullandın açıklarsan sevinirim
Mehmet ustam ısıl işlem yapmadım sertliğini düşürmek için menevişledim sadece yakmadan bant zımparada ağzını açtım...
Sinan, bu üzerinde konuştuğumuz edc sanırım, başlangıç ve bitiş arasındaki görsel fark şaşırtıcı olmuş, çok güzel olmuş çok... ellerin dert görmesin.
evet Sefa ustam sizinle görüştüğüm EDC söylediğiniz gibi menevişledim efendim, beğendiğinize çok sevindim...
Sinan biraz insaf biraz ağır ol sindirmekte zorlanıyorum. Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
teşekkür ederim Turgut ustam

Tam bir vahşet eğeye bu yapılır mı

Şahin eğe eskimişti ANKA kuşu gibi küllerinden yeniden doğdu

Sinan Usta cok şık kibar ve temiz bir bicak olmus
çok teşekkür ederim efendim...
EDC ise aha da işte EDC nin babası bu herhalde, kalınlığı olsun namlu profili olsun, hele de kabzasına bayıldım Sinan... kılıfa birşey demiyorum (diyemiyorum)
herşeyiyle kusursuz bir çalışma yine tebrikler....
teşekkürler Murat abim kılıf konusunda senin eline su dökemeyiz sen beğendiysen yeter daha ne olsun...

Bir bıçak herhalde ancak bu kadar sade görünebilir. Perçin yok, ip deliği yok. Kesintisiz, istisnasız bir turuncu. "Pembe Çanakkale domatesi" denen turuncu nesneleri kıskandıracak bir güzellik. Eline sağlık Sinan usta!
evet Eylem ustam bende çok sevdim bu rengi çok güzel Şahin sağolsun hakkını ödeyemem o bulup buluşturdu...