Bıçak Sanatı - Forum

Honesuki

ibrahim 6360

• 407
  • Meslek: Ticaret
  • Yer: istanbul
Ynt: Honesuki
« Yanıtla #20 : 27 Ocak 2013, 17:54:22 »
Sefa ustam tebrik ederim,her yaptığın iş birbirinden mükemmel ayrıca teknolojik bir alet kullanmadan yapılıyor olması ise ayrıca takdire şayan bir durum,sadece hayranlıkla izliyorum ellerine kollarına sağlık  :2up :2up
Fotoğraf "Çekilir", Resim "Çizilir" :)

wu_tang

• 97
  • Umut Durmuş
  • Meslek: iletişim hizmetleri
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #21 : 27 Ocak 2013, 18:51:57 »
Sağolun arkadaşlar, öyle hızla filan ilgisi yok, boş kalınca insanın canı sıkılıyor o yüzden  ;)
Umut, şef bıçağı olarak paslanmaz çelik mi düşünüyorsun?

Evet paslanmaz olsa daha iyi olur aslında ama keskinlik açısından nasıl olur

cuneyt-c

• *
  • 14
  • cuneyt cansever
    • deviantart
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #22 : 27 Ocak 2013, 19:51:44 »
Çok başarılı görünüyor, çok beğendim ... ellerinize sağlık.
Bugün varım, yarın yokum ... bilmeyenler olabilir !

aliata

• 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
« Yanıtla #23 : 27 Ocak 2013, 22:12:16 »
     Ellerinize sağlık,çok güzel. :2up

LCLegend

• Şafak Karslıoğlu
  • 404
  • Meslek: Göz Hekimi
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #24 : 27 Ocak 2013, 23:12:37 »
Sırf bu bıçağın hatırına japonlar ne tür et yemeği yerlermiş diye baktım. Pek de bir şey bulabildim diyemem, çünki mutfak deniz ürünleri ağırlıklı. Sağolsun Sefa Hoca sayesinde hem gözümüz şenleniyor hem de bilgimiz artıyor.
Ellerine sağlık Hocam yine bir "sanatçı usta" işi olmuş.
PRIMUM NON NOCERE

vedatgizlenci

• 309
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Bursa Mudanya
« Yanıtla #25 : 27 Ocak 2013, 23:30:05 »
Sefa Hocam emeğine sağlık. Yaptığın her bıçağı gördüğümde bilakis daha çok umutlanıyorum eninde sonunda bende bunlardan yapacam diye  8) madem bu işe gönül verdik bendeki yetenekten emin değilim ama inadımı biliyorum.  >:(
Selam ve saygılarımla

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #26 : 28 Ocak 2013, 00:52:06 »
Hocam tertemiz ve titiz bir calismalarinizdan hic bir ödün vermiyorsunuz.Yine söylüyorum imza atmasanizda stilinizi taniyabiliyorum,sizi tebrik, takdir edip emeklerinizi imrenerek seyrediyorum

Hocam bu arada hatirlatma japon bicaklarinda kabzada da asimetrik bir form mevcut (hepsinde değil) sizin bu formu tercih etmeyisinizi neye baglayabiliriz?
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2013, 00:53:47 Gönderen: Kaya »
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #27 : 28 Ocak 2013, 08:26:20 »
Sefa hocam ellerine emeklerine sağlık süper olmuş. :2up :2up :2up Kelimelerin tükendiği ağızımız açık trans halinde bir durumda ekran karşısında kal halindeyim tebrik ederim hocam ellerine emeklerine sağlık

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
« Yanıtla #28 : 28 Ocak 2013, 08:41:19 »
Sefa hocam ellerine sağlık çok mükemmel bir çalışma :2up :2up :2up

« Yanıtla #29 : 28 Ocak 2013, 13:32:48 »
Arkadaşlar, güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, sağolun varolun. İnternet olanağım her an olmadığı için geç yanıt verebiliyorum ( seyahat durumu) kusura bakmayın.
Kaya, Japon bıçaklarının hepsi asimetrik değil aslında, kimileri de simetrik. Sap kısımları kimilerinde bu şekilde, kimilerin de de sapın alt tarafı farklı formda, yani buradakine göre farklı formda. Her ikisi de yapılabiliyor. Ben bu tipi tercih ediyorum. Bir ayrıntı daha var sapta, benim yaptıklarımın arka tarafı biraz daha geniş, standardın dışında sadece bu var.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #30 : 11 Şubat 2013, 16:13:03 »
Buna yazmayı geç akıl ettim ama hem eşimin hem de kendimin yorumunu yazayım. Hanım ilk olarak "Vay beee" dedi. Sade bir görünümde güzel bir eser vermek zordur. Kalabalık, göz yoran bir görüntü hataları gizlemek için çok iyiyken sade bir eserde bunu yapamazsınız. Bu bıçak o sade haliyle bence çıplak bir güzellik.

Eline sağlık.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

« Yanıtla #31 : 11 Şubat 2013, 22:02:40 »
Buna yazmayı geç akıl ettim ama hem eşimin hem de kendimin yorumunu yazayım. Hanım ilk olarak "Vay beee" dedi. Sade bir görünümde güzel bir eser vermek zordur. Kalabalık, göz yoran bir görüntü hataları gizlemek için çok iyiyken sade bir eserde bunu yapamazsınız. Bu bıçak o sade haliyle bence çıplak bir güzellik.

Eline sağlık.
Çok teşekkür ederim hem Sana hem de Gülay Hanım'a  ^-^

nacho_grande

• 499
  • Serhan Yenilmez
    • Akantus Ahşap Emprenye
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #32 : 13 Şubat 2013, 01:14:10 »
Çok fena olmuş bu. Hele ki ahşap kın mükemmel. Elinize sağlık.
"Kavgalarda, açıkça üstün olan tarafın, zayıf olan tarafa yatağanın keskin ağzıyla değil de, sırtıyla müdahale etmesi bir görgü kuralıydı." (Kaynak, Vikipedi)

puukko

• 166
  • Meslek: İnsaat muhendisi
  • Yer: Özgür / Bursa
« Yanıtla #33 : 13 Şubat 2013, 02:05:27 »
Elinize sağlık çok güzel bir çalışma, arkadaşlar söylenecek fazla bir şey bırakmamış.