Bıçak Sanatı - Forum

mora robust!

doctore

• 203
  • Yer: kayseri
mora robust!
« : 24 Ocak 2013, 21:46:26 »
bu bıçağı yurtiçinde bulabileceğim adam gibi bir alışveriş sitesi var mı ? 2 yerde var ama 80 tl fiyat yazmışlar yani 45 tl lik malı 80 tl yurdum insanına çakıyorlar! konuya hakim arkadaşlardan yardım lütfen!!

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: mora robust!
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2013, 21:56:36 »
moranın clipper modeliyle arasında sadece kalınlık farkı var clipper düşünürseniz 18 tl bauhauslarda
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

doctore

• 203
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2013, 22:09:45 »
moranın clipper modeliyle arasında sadece kalınlık farkı var clipper düşünürseniz 18 tl bauhauslarda

kayseride bauhaus yok malesef.. birde en iyi ve en kullanışlı model bu  bence...50 tl ye işgören avda var ama stok yok orda da ..zaten iyi ve kaliteli olanlar hemen bitiyor.. nette bulmak eder fiyatına oldukça zor..

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2013, 22:51:43 »
İyi bir bıçak için 80 lira para mı ki?

Ayrıca çok düşük fiyat verip sonra da "Mal elde yok." demek de yaygın ve çirkin bir pazarlama taktiğidir. Aynı taktiği farklı sektörlerde de yaparlar. Amaç sizin dükkana gelmenizi sağlamaktır. Sizin durumunuzda bu geçerli midir değil midir bilmem ama ben diyeceğimi diyeyim, bir gün gelir birimizin başına...
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

doctore

• 203
« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2013, 23:24:00 »
İyi bir bıçak için 80 lira para mı ki?

Ayrıca çok düşük fiyat verip sonra da "Mal elde yok." demek de yaygın ve çirkin bir pazarlama taktiğidir. Aynı taktiği farklı sektörlerde de yaparlar. Amaç sizin dükkana gelmenizi sağlamaktır. Sizin durumunuzda bu geçerli midir değil midir bilmem ama ben diyeceğimi diyeyim, bir gün gelir birimizin başına...

o bıçağın türkiyede satış fiyatı yaklaşık  50 tl ..göz göre göre 80 tl yi vermek bana pek mantıklı gelmiyor.. bir de şu var işgörenav sitesinde  moranın tüm bilinen modellerin fiyatları makul.. ellerinde var.. bir tek bu model yok stokta ilginç!

tamahagane

• 438
  • Meslek: Serbest
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2013, 00:05:58 »

erdi sari

• 323
  • erdi sarı
  • Meslek: ogrencı
  • Yer: izmir
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2013, 04:23:20 »
isgörenav sık sık ziyaret ettigim bir yer bırkac hafta once ugradıgımda ellerinde az vardı ve cok talep gordugunu soylemişlerdi bitmesi normal olabılır eger acılse hafta sonu ugrayıp yuzyuze gorusebilirim

doctore

• 203
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2013, 16:10:32 »
isgörenav sık sık ziyaret ettigim bir yer bırkac hafta once ugradıgımda ellerinde az vardı ve cok talep gordugunu soylemişlerdi bitmesi normal olabılır eger acılse hafta sonu ugrayıp yuzyuze gorusebilirim

ilginiz için teşekkür ederim eğer sürekli görüşüğünüz biryerse stoklarına ne zaman gireceği hakında bilgi alırsanız ikram olur..selamlar..

erdi sari

• 323
  • erdi sarı
« Yanıtla #8 : 26 Ocak 2013, 16:11:10 »
tamamdir en yakin zamanda gidecegim havalar biraz duzelsin

erdi sari

• 323
  • erdi sarı
« Yanıtla #9 : 29 Ocak 2013, 15:37:55 »
işgorene ugradım gecen gun yazmayı unutmusum kusuruma bakmayın. moranın yeni modellerinin gelip gelmiyecegi kesin degilmiş. teharikcı firmanın elinde suan yokmus ve ne zaman gelicegi belli degilmiş malesef

doctore

• 203
« Yanıtla #10 : 29 Ocak 2013, 21:36:36 »
işgorene ugradım gecen gun yazmayı unutmusum kusuruma bakmayın. moranın yeni modellerinin gelip gelmiyecegi kesin degilmiş. teharikcı firmanın elinde suan yokmus ve ne zaman gelicegi belli degilmiş malesef

siparişini dün verdim ...birkaçgün sonra gelir ..teşekkür selamlar..

doctore

• 203
« Yanıtla #11 : 30 Ocak 2013, 14:34:19 »
bugün aldım kargodan ,,bıçak ergonomi olarak gayet ele iyi oturuyor finishler gayet güzel kabı oldukça kaliteli kemer klipsi kemere gayet rahat ve uyumlu,bıçak ebatları tam zor şarlarda kullanımına uygun olarak tasarlanmış ne büyük ne küçük ...bunlar artıları...eksilerine gelince öle söylenildiği gibi jilet felan değil.. kesimi normal.. kağıt testinden zor geçti..scandiedge ağız formunda olduğundan  ağzın kısa sürede dönme riski var,kılıfına girdirildiğinde kolaylıkla kılıftan çıkabiliyor kılıf tutuşu  zayıf..bir de türkiyade satış fiyatı yüksek 15usd yurtdışı satış fiyatı olan bıçağa 45 tl para verdim nerdeyse 2 katı..

Low-maker TC Cem

• 171
  • TC Cem Uludinç
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #12 : 31 Ocak 2013, 01:56:49 »
Merhaba,
hayırlısı olsun güle güle kullanın fotoğraf eklerseniz hepimiz görmüş oluruz birde nereden aldığınızıda anlatabilirmisiniz?
Üzerimizde güneş, gözümüzde mavi deniz, tepemizde martı, tenimizde tuz, rakımızda buz, oltamızda balık, ayaklarımız suya salık, ruhumuzda özgürlük, yosun kokar tenimiz, anlasanıza artık biz İZMİRLİYİZ
Cem ULUDİNÇ/Karşıyaka

doctore

• 203
« Yanıtla #13 : 31 Ocak 2013, 10:42:32 »
Merhaba,
hayırlısı olsun güle güle kullanın fotoğraf eklerseniz hepimiz görmüş oluruz birde nereden aldığınızıda anlatabilirmisiniz?

hilal av /veli katrancı dan aldım gayet güzel çalışıyorlar ertesi gün geldi kargo ....  resmi koymaya gerek yok zaten bilinen bir malzeme ..intenette en uygun fiyat burada buldum selamlar...

Low-maker TC Cem

• 171
  • TC Cem Uludinç
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #14 : 31 Ocak 2013, 18:56:30 »
Teşekkür ederim
Üzerimizde güneş, gözümüzde mavi deniz, tepemizde martı, tenimizde tuz, rakımızda buz, oltamızda balık, ayaklarımız suya salık, ruhumuzda özgürlük, yosun kokar tenimiz, anlasanıza artık biz İZMİRLİYİZ
Cem ULUDİNÇ/Karşıyaka