murat bey yine döktürmüşsünüz ..yalnız dikkatimi çeken birşey oldu çakılara ve büyük bıçaklara yapılan çalışmalar işçilik kaliteleri bakımından farklı gibi..model olarak sevdiğiniz çakı bıçağa biraz torpilli davranılıyor sanki )özetle işçilikler gönderen kişiye,bıçağın kalitesine göre değişiyor gibi ))) tabi yanılıyor da olabilirim selamlar saygılar..
Alıntı yapılan: doctore - 26 Ocak 2013, 10:37:13murat bey yine döktürmüşsünüz ..yalnız dikkatimi çeken birşey oldu çakılara ve büyük bıçaklara yapılan çalışmalar işçilik kaliteleri bakımından farklı gibi..model olarak sevdiğiniz çakı bıçağa biraz torpilli davranılıyor sanki )özetle işçilikler gönderen kişiye,bıçağın kalitesine göre değişiyor gibi ))) tabi yanılıyor da olabilirim selamlar saygılar..Koray bey merhaba... gözleminize kesinlikle katılmıyorum, kesinlikle öyle birşey sözkonusu bile olamaz, diyemiyorum, zira yüzde seksen haklısınız... gerçekten elime geçen bıçağın veya çakının bende uyandırdığı beğeni duygusu ister istemez ortaya çıkan işe de yansıyor tabii.... diğer bir husus ise çakının veya bıçağın fiziki yapısının da yapacağım çalışmaya müsasit olması önemli bir konu... çok küçük bir çakıya veya absürt bir görünüme sahip bir bıçağa yapacağım model veya üzerine yapacağım desen çalışması da o oranda beni kısıtlıyorsa ister istemez ortaya diğer çalışmalardan farklı bir durum çıkartabiliyor.velhasıl kelam , durum böyle ....
işte...