Bıçak Sanatı - Forum

Yeni Dönem Çalışmaları

ersenanahtar

• 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: Yeni Dönem Çalışmaları
« Yanıtla #20 : 26 Ocak 2013, 10:42:58 »
Murat abicim ellerine sağlık her zamanki gibi muhteşemler... :)
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
« Yanıtla #21 : 26 Ocak 2013, 15:29:58 »
Murat ustam sen bu işin pirisin.Ellerine sağlık
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

alim hakkı

• 149
  • Meslek: astsubay
  • Yer: Artvin
« Yanıtla #22 : 26 Ocak 2013, 15:43:53 »
aynen ustam mükemmel olmuşlar...
ellerine sağlık
Ahlakçıların hep uygulamak istedikleri o hakkı reddediyoruz, tek tek bireyleri ''bir ideal adına'' sakatlamayı...

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
« Yanıtla #23 : 27 Ocak 2013, 15:46:43 »
murat bey yine döktürmüşsünüz ..yalnız dikkatimi çeken birşey oldu çakılara ve  büyük bıçaklara yapılan çalışmalar işçilik kaliteleri bakımından farklı gibi..model olarak sevdiğiniz çakı bıçağa biraz torpilli davranılıyor sanki :))özetle işçilikler gönderen kişiye,bıçağın kalitesine göre değişiyor gibi :))))) tabi yanılıyor da olabilirim  selamlar saygılar..
Koray bey merhaba... gözleminize kesinlikle katılmıyorum, kesinlikle öyle birşey sözkonusu bile olamaz, diyemiyorum, zira yüzde seksen haklısınız...  :D :D :D
gerçekten elime geçen bıçağın veya çakının bende uyandırdığı beğeni duygusu ister istemez ortaya çıkan işe de yansıyor tabii.... diğer bir husus ise çakının veya bıçağın fiziki yapısının da yapacağım çalışmaya müsasit olması önemli bir konu... çok küçük bir çakıya veya absürt bir görünüme sahip bir bıçağa yapacağım model veya üzerine yapacağım desen çalışması da o oranda beni kısıtlıyorsa ister istemez ortaya diğer çalışmalardan farklı bir durum çıkartabiliyor.
velhasıl kelam , durum böyle ....  ;)
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

Özgür ULUS

• 182
  • Meslek: Ahşap işleri
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #24 : 27 Ocak 2013, 15:56:19 »
Ellerine sağlık mızrak çuvala sığmaz olmuş :)
Özgür ULUS
0533 818 17 50 & 0553 818 17 50
www.mehmetmarangoz.com.tr

doctore

• 203
  • Yer: kayseri
« Yanıtla #25 : 27 Ocak 2013, 18:07:04 »
murat bey yine döktürmüşsünüz ..yalnız dikkatimi çeken birşey oldu çakılara ve  büyük bıçaklara yapılan çalışmalar işçilik kaliteleri bakımından farklı gibi..model olarak sevdiğiniz çakı bıçağa biraz torpilli davranılıyor sanki :))özetle işçilikler gönderen kişiye,bıçağın kalitesine göre değişiyor gibi :))))) tabi yanılıyor da olabilirim  selamlar saygılar..
Koray bey merhaba... gözleminize kesinlikle katılmıyorum, kesinlikle öyle birşey sözkonusu bile olamaz, diyemiyorum, zira yüzde seksen haklısınız...  :D :D :D
gerçekten elime geçen bıçağın veya çakının bende uyandırdığı beğeni duygusu ister istemez ortaya çıkan işe de yansıyor tabii.... diğer bir husus ise çakının veya bıçağın fiziki yapısının da yapacağım çalışmaya müsasit olması önemli bir konu... çok küçük bir çakıya veya absürt bir görünüme sahip bir bıçağa yapacağım model veya üzerine yapacağım desen çalışması da o oranda beni kısıtlıyorsa ister istemez ortaya diğer çalışmalardan farklı bir durum çıkartabiliyor.
velhasıl kelam , durum böyle ....  ;)

:)) :)) :))eyvallah üstad :2up :2up

ghotzy

• **
  • 59
  • cut.. or not cut !
  • Meslek: Muhasebe-Finans
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #26 : 04 Mart 2013, 11:25:35 »
Üstadım merhaba
Bora 'nin serdar Kılıç modeli için yapmış olduğunuz kılıfı çok beğendim, bu kılıfın aynısından istesem ayrıca kılıfın üstüne küçük bir de cep yapar mısınız, eğer benim için yapabilirseniz  maliyeti ne olur? şimdiden ilginize teşekkürler.

işte...