Bıçak Sanatı - Forum

BİR BALTA BİR BIÇAK ( 3 )

bayrak

• 103
  • birol aslan
  • Meslek: inşaat
  • Yer: istanbul
Ynt: BİR BALTA BİR BIÇAK ( 3 )
« Yanıtla #20 : 10 Nisan 2013, 13:24:57 »
turgut hocam, bıçak çok hoşuma gittiv bursaya gidince alıcam bir tane,balta görsel olarak emek harcamışsınız ancak el tutma yerini kavisli parmak boşluklarına göre biçimlendirmeniz daha kullanışlı olmasını sağlayabilirdi bence,benim kendi yaptığım balta saplarından resimleri bir ara size email atarım unutmazsam, ben hobi maksatlı yaptım bir süre çok isteyen oldu ama benim seri üretim yapabilecek yerim olmadığından kaldı, ince işçilik zor olmasına rağmen ürünün değerini artırıyor, gerçi ülkemizde en ucuz neyse o iyidir mantığı var insanlar estetiğe pek önem vermiyolar. elinize sağlık ustam  bol kazançlar dileği ile
Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya;
Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya! ..

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #21 : 10 Nisan 2013, 14:33:22 »
Bu konuyu atlamışım ustam, kusuruma bakma. Son derece şık ve kullanışlı yaratımlar olmuş. Özellikle bıçağın namlu formuna bayıldım. Sadece ergonomik değil aynı zamanda muhteşem güçlü bir görünüşü var. Tam anlamıyla biçmek, doğramak için yaratılmış.  :2up
Balta sapının ahşabında, sapın ortasından namluya doğru bir düzensizlik göze çarpıyor. Bu benim kafamı karıştırdı, belli bir amacı var mı?

Kipmen Sanat web sitesi

turgut aydemir

• *
  • 449
  • Meslek: bıçak ımalatı
  • Yer: bursa
« Yanıtla #22 : 10 Nisan 2013, 23:48:50 »
turgut hocam, bıçak çok hoşuma gittiv bursaya gidince alıcam bir tane,balta görsel olarak emek harcamışsınız ancak el tutma yerini kavisli parmak boşluklarına göre biçimlendirmeniz daha kullanışlı olmasını sağlayabilirdi bence,benim kendi yaptığım balta saplarından resimleri bir ara size email atarım unutmazsam, ben hobi maksatlı yaptım bir süre çok isteyen oldu ama benim seri üretim yapabilecek yerim olmadığından kaldı, ince işçilik zor olmasına rağmen ürünün değerini artırıyor, gerçi ülkemizde en ucuz neyse o iyidir mantığı var insanlar estetiğe pek önem vermiyolar. elinize sağlık ustam  bol kazançlar dileği ile
Teşekkürler bayrak bu setler üç taneydi üç arkadaş birer seti çizmiş uygulamak bana düştühttp://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=3955.0      http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=3956.0
Bu konuyu atlamışım ustam, kusuruma bakma. Son derece şık ve kullanışlı yaratımlar olmuş. Özellikle bıçağın namlu formuna bayıldım. Sadece ergonomik değil aynı zamanda muhteşem güçlü bir görünüşü var. Tam anlamıyla biçmek, doğramak için yaratılmış.  :2up
Balta sapının ahşabında, sapın ortasından namluya doğru bir düzensizlik göze çarpıyor. Bu benim kafamı karıştırdı, belli bir amacı var mı?
  Emre bıçak gerçekten öğle oldu emre baltanın namluya doğru olan yerde bir santim kadar yükseklik var isteyen arkadaş öğle çizmiş daha sağlam olur diye  üç arkadaşa üç tane set yapmıştım. http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=3955.0  http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=3956.0

AliAydın

• 324
  • Meslek: memur
  • Yer: Eskişehir
« Yanıtla #23 : 01 Eylül 2013, 11:07:43 »
Ustam bıçağı yapalı baya olmuş ama ben yeni üye olduğumdan yeni görüyorum. Balta da bıçak da harika olmuş. özellikle bıçağın formunu çok beğendim. elinize sağlık  :2up

Yilmaz Dogan

• 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
« Yanıtla #24 : 01 Eylül 2013, 13:14:34 »
helal turgut usta valla bicakta baltada sahane olmus ellerine saglik cok mükembel :2up :2up :2up :2up :2up

turgut aydemir

• *
  • 449
  • Meslek: bıçak ımalatı
  • Yer: bursa
« Yanıtla #25 : 02 Eylül 2013, 11:24:17 »
Ustam bıçağı yapalı baya olmuş ama ben yeni üye olduğumdan yeni görüyorum. Balta da bıçak da harika olmuş. özellikle bıçağın formunu çok beğendim. elinize sağlık  :2up
Teşekkürler ali bey
helal turgut usta valla bicakta baltada sahane olmus ellerine saglik cok mükembel :2up :2up :2up :2up :2up
Teşekkürler yılmaz