Ellerinize sağlık, çok güzel duruyorlar.
eline sağlık ustam..
Turgut Usta`cim bende dag gezilerime gittigimde mutlaka tomahawk baltami götürüyorum cok hafif kullanisli ayriyeten iki tane bicak ta almis oluyorum birini hep keskin muhafaza ediyorum biride agac budak her türlü islere ama sizin burda ortaya koymus oldugunuz islerinizin ince düsünce sonucu ortaya ciktigi belli oluyor .ben olsam nasil kullanirdim nasilolmasi gerektigi sorusunu sordugunuz da asikar bicakta bilege takmak icin kompetition bicaklarindaki gibi bir deligin olmasi dikkat cekici fonksiyonlu olmasinin yaninda görsellikten ödün vermeyisinizde ayriyeten takdiri hakediyor.
Eline sağlık ustam. Tam da "Her şey mükemmel, ne diyeyim ki?" diye düşünürken bıçağın sapının biçimini çok çok beğendiğimi fark ettim.
Ellerine sağlık ustam, her ikiside çok güzel ve kullanışlı olmuş Baltayı kendiniz mi dövdünüz? Şahmerdan mı kullandınız?
Ustam ellerine sağlık çok uyumlu her ikiside
Turgut Ustam ellerine sağlık, ben de çalışmalarının tümünü beğendim fakat en çok hoşuma giden ikili bu oldu. özellikle de bıçak olarak. gerçekten ince düşünülüp uygulanmış bir çalışma. ellerine sağlık.
Her üç bıçak ve baltaların her biri ayrı güzel olmuş. Benim bu üç seriden en çok bu seriyi beğendim. Elleriniz dert görmesin.
turgut ustam ellerinize sağlık çok hoş bir çalışma olmuş lakin bir balta sever olarak back spike dedikleri o arkadaki sivri kısmın azıcık daha uzun olması halinde kusursuz olacağını beyan etmek isterim
Bu da harika gözüküyor ellerine kollarına sağlık Turgut bey
Çok güzel çalışmalar.Ellerine sağlık.
ellinize sağlık efendim çok güzel ikili iyi bir kılıfı hak ediyorlar...