develi cıvıklısı ve samsun pidesi bunlar

nispet olur mu abicim olmaz

şu kapalı pide olan samsun pidesi açık olan develi

samsun pidesi pişer üzerine tereyağı sürülür ondan sonra çiğnemeden yutulur lezzetli ya
bir gün internette samsun pidesi tarifi gördüm
kıyma içine istenilen baharatlar koyularak pişirilir ondan sonra fırına gönderilir yazmış ya

ahhahahahah

iyi gülmüştüm o gün

abi develinin de samsun pidesinin de tarifini bulursun nette ama deneme bence normal un değil bizim pidenin yapılışındaki normal undan daha pahalı birşeymiş ama ne unu bilmiyorum . ben bir keresinde 10 saniye uzaklıktaki bakkala gitmeye üşenip evde ekmek yapmaya çalıştım ama olmadı

fırında yapılanı daha iyi oluyor artık ustası üzerine mi tükürüyor ne yapıyor bilemem

develiyi de böyle sade hatırlamıyorum daha çeşitli malzeme vardı içinde resimdeki çıplak kalmış biraz

bir ara gezi bloğu açmayı düşünmüştüm ama siteye reklam alamayınca olmadı o kadar çok site var ki ben biraz çerez kalıyorum onların yanında

senin blog süper mesela abi gayet iyi

bir tane gezi bloğu görmüştüm bir seferinde adamın binlerce giriş çıkışı var ama reklam almaya uğraşmamış gayet güzel birşeydi ama unuttum adını

samsuna işin düşerse yiyebildiğin kadar pide ısmarlarım sana abi sınır yok