Merhaba değerli ustalarım.
Kendi ilçemde kurucusu olduğum kısa adı BOZDER olan bir derneğimiz var. Derneğimizin amacı; tarihi, doğal ve kültürel değerlerimizi tespit edip korumak, tanıtmak ve yaşatmak.
Derneğimizin rakamsal olarak 20 üyesi yine rakamsal olarak onlarca destekleyicisi var. ama sadece rakamsal olarak:) Aktif 5 kişi ile yürütüyoruz işlerimizi.
Genç olduğumuz ve hiç bir siyasi parti veya akıma yakın olmadığımız için destek bulmakta zorlanıyorum.
Esnaf, yada Bozkırın kaymağını yiyen büyük tüccarlardan kibarca yardım istiyorum kibarca reddediyorlar.
Yahu yaptığımız belli ettiğimiz belli insanların sanki cebinde akrep var arkadaş, anlamadım gitti . Verecekleri 50-100 onlar için çerez parası amma....
Geçenlerde sohbet ettiğimiz bir arkadaş Coca cola gibi firmaların bazı etkinliklere sponsor olabileceğini söyledi. Ve bizim çalışmalarımızın bütçesi en fazla 1000 tl lik gayri resmi çalışmalar oluyor.
Benim acilen maddi kaynağa ulaşmam gerekiyor sponsor bulmanın yolları nelerdir, kimlerden sponsorluk alabiliriz? Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan ustalarımız yardım ederse sevinirim.