Bıçak Sanatı - Forum

SPONSOR BULMAK

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
  • Meslek: Eczane teknisyeni
  • Yer: Konya/Bozkır
SPONSOR BULMAK
« : 27 Aralık 2012, 14:39:37 »
Merhaba değerli ustalarım.

Kendi ilçemde kurucusu olduğum  kısa adı BOZDER olan bir derneğimiz var. Derneğimizin amacı; tarihi, doğal ve kültürel değerlerimizi tespit edip korumak, tanıtmak ve yaşatmak.

Derneğimizin rakamsal olarak 20 üyesi yine rakamsal olarak onlarca destekleyicisi var. ama sadece rakamsal olarak:) Aktif 5 kişi ile yürütüyoruz işlerimizi.

Genç olduğumuz ve hiç bir siyasi parti veya akıma yakın olmadığımız için destek bulmakta zorlanıyorum.

Esnaf, yada Bozkırın kaymağını yiyen büyük tüccarlardan kibarca yardım istiyorum kibarca reddediyorlar.

Yahu yaptığımız belli ettiğimiz belli insanların sanki cebinde akrep var arkadaş, anlamadım gitti . Verecekleri 50-100 onlar için çerez parası amma....

Geçenlerde sohbet ettiğimiz bir arkadaş Coca cola gibi firmaların bazı etkinliklere sponsor olabileceğini söyledi. Ve bizim çalışmalarımızın bütçesi en fazla 1000 tl lik gayri resmi çalışmalar oluyor.

Benim acilen maddi kaynağa ulaşmam gerekiyor  sponsor bulmanın yolları nelerdir, kimlerden sponsorluk alabiliriz? Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan ustalarımız yardım ederse sevinirim.
Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU

memetcan

• 67
  • Meslek: iş makinası oparetörü
  • Yer: bergama
Ynt: SPONSOR BULMAK
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2012, 18:48:49 »
ilçede ki kodamanların acıklarını tespit et sonrada kibarca tetit et ve al parayı :)
İntikam soğuk yenince güzel olan bir mezedir.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2012, 19:19:27 »
bu tür faaliyetlere genelde dernek üyeleri kendileri sponsor olurlar. ya da kültürel bir faaliyet olarak belediyeler... :(
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

sururi

• 67
  • Meslek: ogretmen
  • Yer: samanyolu galaksisi-dunya
« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2012, 07:36:03 »
A.yardimciniz olsun zor bir ise girismissiniz elimizden birsey gelse keske,
 internetten sitesini kurun biraz guzelce, sonra siteye reklam alin azda olsa duzgun bir geliri olur...
tabi siteyi once tanitmak icin sitenin reklamini gazetelerde ve baska sitelerde yapmak baya para harcamak lazim....
ama olmaz degil asla, kimse kirmasin umudunuzu bizim memlekette gorevi, girisimci hayirseverlerin umudunu kirmak olmayan bos adam gormedim ben,en yakini bile umudunu kiriyo insanin .yilmamak lazim..
ve ben ustam, gozlerinle yakilasi bifr siire basladim...

vural

• 211
  • Meslek: cam filmi
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2012, 13:08:20 »
türkiyede faaliyet gösteren yabancı firmalar daha yakın bu tür desteklemelere ama ama genel konuşmayıp somut hedefler gösterip gitmenizi tavsiye ederim.ve derneginizde mutlaka konusunda uzman üyelerin olması ,profesyonel proje hazırlanması gerekirki insanlar destegin çarçur olmayagına emin olsun

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #5 : 29 Aralık 2012, 18:08:23 »
ilaç mümessilleri ;)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

halit55

• *
  • 60
  • Meslek: öğrenci
« Yanıtla #6 : 02 Ocak 2013, 12:37:52 »
abicim kendi aranızda para toplayıp bir gece düzenleyin güzel bir restorantta fotoğrafları belediyenin sitesinde yayınlatın facebook falan reklam yapın birazcık hatta yerel gazete varsa o da olur :D yaptığınız işle ilgili toplantı yaptığınız havasını verin illa ki gelen geçen olur onlarında yardımını alarak bir sponsor bulabilirsiniz diye düşünüyorum :D böyle işlerde nerde çokluk orada b.k'luk sistemi çalışmaz kalabalık olmanız işe yarar :D
saygılar hayırlı günler :)

sururi

• 67
  • Meslek: ogretmen
  • Yer: samanyolu galaksisi-dunya
« Yanıtla #7 : 03 Ocak 2013, 06:27:21 »
evet hocam bu aklima cok guzel birsey getirdi,bizimkiler kurban veya  yardim zamani geldiginde hemen bir kermes yaparlar(hanimlar pasta boregi, erkekler satisi ) cok guzel ve faydali olur kesinlikle tavsiye ederim (amacinizida yazarsiniz buyuk bi brandaya asarsiniz)
ve ben ustam, gozlerinle yakilasi bifr siire basladim...

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
  • Meslek: Eczane teknisyeni
  • Yer: Konya/Bozkır
« Yanıtla #8 : 04 Ocak 2013, 08:59:31 »
Değerli ustalarıma, değerli fikirleri için teşekkürler. İlçemiz küçük ve içine kapalı. Bir gamyon dolusu godaman ve kapitalisti var. Benim gibi üç beş manyak vatandaşa hizmet niyetiyle bu p..nklere hizmet ediyoruz farkında olmadan ama onlardan tık yok.

Bozkır'ın yerel medyası ve web sitelerinin nerdeyse tamamı ya bizim ya dostlarımızın. Hal böyle ama elde var sıfır...

Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU

halit55

• *
  • 60
  • Meslek: öğrenci
« Yanıtla #9 : 04 Ocak 2013, 19:21:53 »
yaaa abicim sen sahip çıkmazsan ben sahip çıkmazsam elin gavuru gelip sahip çıkıyor işte . o kodomanların da içi yanar elle tutulur birşeyler olduğu zaman ama ne fayda.
Samsunda endemik bitki bulmuşlar 1962 de ama bilmem nereden gelen yabancı bilim adamları... şimdi üniversitedeki birkaç hoca yerini biliyormuş çok az kaldığı için gizli tutuluyor yeri . araştırma yapıyor bizimkiler neye iyi gelir diye. zaten samsundaki ve türkiyenin başka yerlerinde de vardır illa ki tümülüsleri soyanlar da yabancılar . ama sordum bu yabancı bilim adamları da sponsorlar aracılığıyla çalışıyorlarmış . aslında karartıcaksın gözünü şuradaki dağın biyerinde gizli giriş var orada eski yaşam alanı olduğunu tesbit ettik falan diyeceksin ondan sonra desteği alınca gönlünce gez araştırmanı korumanı yap :D acımayacaksın bu ga*atlara :D