hocam ellerine sağlık çok güzel olmuş. ilerde bi tanede ben yapalirim inşallah 
Teşekkürler Mustafa beğenmene memnun oldum,biraz gayret biraz dikkat inan sen bundan daha iyisini de yaparsın.
Şaşırtıcı bir güzellik, detaylarındaki titizlik ve hassas çalışma, tüm işlerinde olduğu gibi bu işine de sinmiş. Ellerin kolların dert görmesin, sayende gözlerimiz şenleniyor
Traş olmayı düşünüyormusun? eğer düşünüyorsan kullanımını merak ettim, sap kısmı bu durumda çok ağır gibi görünüyor, bunun çalışırken ki etkisi acaba nasıl olacak, paylaşırsan sevinirim.
Teşekkürler Sefa ustam senin beğenmen beni ayrıca memnun etti,zira biz sizleri örnek alarak birşeyler yapmaya çalışıyoruz bu yüzden sizin gibi değerli ustaların olur vermesi bizim gibi acemiler için çok önemli

Kullanma işine gelirsek pek battal bir ustura olduğu için kullanımı biraz zorlar gibi gözüküyor,sedefleri abanoza gömebilmek için ,ahşabı biraz kalın tutmak zorunda kaldım,bunu sebebi sedefin kalınlığının her yerinde eşit olmamasından kaynaklanıyor.Kesme performansı çok iyi gözüküyor zira dün akşam biledikten sonra denemeler sonunda sol kolumda kıl kalmadı

.Kısacası kullanılmak istenirse kullanılır diye düşünüyorum,en kısa zamanda traş konusundaki performansını da deneyerek sizin ile paylaşırım.
İbrahim ustam yine göstermişsin kendini harika gerçekten. 
Teşekkür ederim,beğenmene memnun oldum Mustafa