Rasim Ustam uzun zamandır sizden bir bıçak görmüyordum. Damascus desenine bende bayıldım. İnşallah birgün böyle dövülmüş bir malzeme ile çalışmak bana da nasip olur. Elleriniz dert görmesin.
Alıntı yapılan: RSM57 - 28 Kasım 2012, 18:01:45Hocam çok teşekkür ederim Bu mark banfiel ve tops bowie karışımı oldu. birazda ben oynadım üzerinde iyi ki oynamışsınız...gözlerimiz bayram etti sayenizde ellerinize sağlık
Hocam çok teşekkür ederim Bu mark banfiel ve tops bowie karışımı oldu. birazda ben oynadım üzerinde
sayın RSM57 iki şey sormak istedim,1. delrini silindir çubuk olarak mı aldınız, yoksa lama ya da plaka mı?2. delrin bu şekilde hangi işlemle parlatılıyor?teşekkürler.
Rasim ustam yine on numara bir çalışma olmuş eline sağlık.Damascusu kaç kat yaptınız? Sömestrda yanındayım bu arada
Rasim usta güzel olmuş.Elinize meğinize sağlık.
Ellerinize sağlık Ustam, bir ara artık Eyüb' e gelmek gerekiyor!
eline koluna sağlık Rasim usta. bence tam bovi formunda olmaması isabet olmuş. form ve desen olarak ben çok beğendim. delrın yerıne keşke ahşap sap olsaydı . delrın çızılmelere karşı bıraz mukavemetsız gıbı kalmış aklımda. yoksa yanılıyormuyum
Rasim ustam yine çok güzel bi eser çıkartmışsın ortaya ellerin dert görmesin inşallah.
elinize sağlık Rasim ustam ben bıçağın formunu ve sizin aynı güzellikle dövdüğünüz damascus çeliğini çok beğendim elleriniz dert görmesin ustam...
Rasim ustam güzel form, güzel bir şam çeliği,harika bir ustalık .eline sağlık.
Rasim ustam ellerinden öpüyorum maşallah o damas nasıl güzel öyle. Dövdüğün çelikler harika ellerine kollarına sağlık ustam maşallah süper olmuş
sayın RSM57 iki şey sormak istedim,...............................
Rasim usta tebrik ederim çok güzel bir bıçak olmuş,ben de bu damasttan istiyorum ona göre ,uzun zamandan beri görüşemiyoruz bakalım daha neler çıkacak ortaya.
Alıntı yapılan: spyderCollector - 28 Kasım 2012, 21:25:58sayın RSM57 iki şey sormak istedim,...............................Rasim Ustam isminizi bir önceki iletimi yazarken farkedemedim,RSM57 diye hitap ettim, avatarınızdaki fotonun altında şu an görünce ahhh dedim, neden dikkatsiz oldum.kusura bakmayınız, samimiyetsiz bir hitap gibi oldu....iyi akşamlar..