iyi geceler beyler ukalalık olacak ama o sinek değil benim bildiğim arı ve o sırt işleme komple el işçiliğidir ve ben hiç o arının sırtında vida görmedim şimdiye kadar bunların pakistanı çok piyasada ama yinede güzel hayırlı olsun
abi senin şu aletleri toparladığın vitrinin son halini merak ettim açıkcası. bunlar artık kontrolden çıkmışlar anladığım kadarıyla. sen almıyorsun da, kendileri mi bölünerek çoğalıyorlar anlamadım ki
Allah nazardan saklasın...Benim spyderco kayboldu , iş yerinde bulamıyorum...Kafayı yicem , Ya bi arkadaş şaka yapıyooo yada ciddi ciddi gitti.. ( şiir gibi oldu )
Mehmet beyin izniyle.en kucuk spyderco
Alıntı yapılan: emin albayrak - 17 Eylül 2012, 11:31:26abi senin şu aletleri toparladığın vitrinin son halini merak ettim açıkcası. bunlar artık kontrolden çıkmışlar anladığım kadarıyla. sen almıyorsun da, kendileri mi bölünerek çoğalıyorlar anlamadım ki aslında doğru dersin bir kısmını elden çıkarıp, tasfiye etmeli..belki önümüzdeki kış yaparım bu işi..
Alıntı yapılan: spyderCollector - 17 Eylül 2012, 22:25:05Alıntı yapılan: emin albayrak - 17 Eylül 2012, 11:31:26abi senin şu aletleri toparladığın vitrinin son halini merak ettim açıkcası. bunlar artık kontrolden çıkmışlar anladığım kadarıyla. sen almıyorsun da, kendileri mi bölünerek çoğalıyorlar anlamadım ki aslında doğru dersin bir kısmını elden çıkarıp, tasfiye etmeli..belki önümüzdeki kış yaparım bu işi..sen kendini hiç yorma ben hallederim...
kışa bi ziyaret etmek lazım abi seni bu arada o köydeki tozlu rafta bir adet tozlu ve kabzesi vidayla tutturulmuş şimşir varmıydı abi ?
........aman efendim, izin ne demek,hatta fazlasıyla memnun oldum burada paylaştığınıza, bu çok güzel bir parçaymış İsmet bey..bu ufaklık sizin koleksiyonunuzda mı barınıyor şu an..