bende yapmazsam bu fox fox dan
"ve tabii Kaan da kocaman büyük iri bir teşekkürü..." Aşkolsun Mehmet Bey, O sizin kendi güzelliğiniz.
bi duvar standinda daha iyi durmazmiydi 2x1m falan geniş geniş
Alıntı yapılan: Sisman - 28 Aralık 2011, 13:19:41bi duvar standinda daha iyi durmazmiydi 2x1m falan geniş geniş esas planım buna minik bir taş ayarlıycam. azcık delip saplıycam.Kral Artur un kılıcı hesabı teşhir planım var.. ama pano da fena olmaz, bu panoya ne gelecek hocam diyenlere, adam gibi iyice bi bak, zaten dolu, demek te zevkli olur..
son perdah için heralde bir saatçi lop uyla çalışmak gerekecek özgür. hasta yatmaktayım. ayağa kalkar kalkmaz halledicem.elimdeki tablet pc de a-cad yok, az kaldı bitiricez işi..
Alıntı yapılan: mehmet kişisi - 28 Aralık 2011, 14:39:03son perdah için heralde bir saatçi lop uyla çalışmak gerekecek özgür. hasta yatmaktayım. ayağa kalkar kalkmaz halledicem.elimdeki tablet pc de a-cad yok, az kaldı bitiricez işi..ustad geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Geşmiş olsun abi....bahaneyle 20.000 i geçmişin... ben takip ediyordum ama kopmuş gitmiş...... 20.300 tık....