Favori markam spyderco, bu modelide çok güzelmiş, güle güle kullanın.
Uğurcan dan süpriz hediye; görünce söyliyecek söz bulamadım en kral av bıçağı, tam bir sürvival çok çok teşekkür Uğurcan, koleksiyon sayende çok değerli bir bıçağa kavuştu..
Beğenmene sevindim Mehmet abi. Saygılar...
hayırcık olsun
Tam ayı avında lazım olan türden bi bıçak ,) şaka bi yana bu kadar küçüğünü yapmak zor iş sabır ister helal olsun.
Murat Erkut Köroğlu arkadaşımız aracılığıyla, bir klasik, (teşekkürler Murat )yanında kendisine fon yapan diğer klasiklerle beraber..amber rengi boynuz ışıkla dans ediyor adeta, bayıldım...https://picasaweb.google.com/101106405633529500120/KlasiklerKemik#
eyvallah Murat, o zaman yeni sürümde en az bunun kadar güzel fakat boyut olarak bundan daha ufak bir çakı bekliyorum artık.
Alıntı yapılan: mehmet kişisi - 20 Aralık 2011, 12:40:14eyvallah Murat, o zaman yeni sürümde en az bunun kadar güzel fakat boyut olarak bundan daha ufak bir çakı bekliyorum artık.yeniler önce senin kontrolünden geçecek, söz....
abi hakkaten muhteşemler hayran kalmamak elde değilbu arada sevgili mehmet kişisi abicim bi mail bekliyordum senden
- ali beklemede tamam