Bıçak Sanatı - Forum

bu doğrumu

fatma82

• 159
  • Fatma Daban
  • Meslek: tekstil
  • Yer: Giresun
bu doğrumu
« : 13 Kasım 2012, 22:23:03 »
(Konu Yok)
« Alıcı: fatma82 : Bugün, 21:59:11 »

senin şu yemek tariflerin parfüm tariflerin bu foruma yakışmıyor
burası bıçak sanatı,burda bıçak yapılır,eğer bıçak yapmıyorsan,bu foruma gelmenede gerek yok,kadın siteleri var oraya gider yemek tarifini yaparsın
kimse senin yemeklerini çekmek zorunda değil,herkesi rahatsız ediyorsun,bir daha saçma sapan konu açma,varsa bıçakla alakalı soru sor konu aç
bye,herkesi bıktırdın

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: bu doğrumu
« Yanıtla #1 : 13 Kasım 2012, 22:38:47 »
Öyle saçmalık mı olur. O zaman forum yöneticileri genel muhabbeti kapatsın veya bu konuda açıklama yapsınlar. Aslında en çok bıçağı bayanlar kullanıyor ve bayanları da bu sitede görmekte fayda var diye düşünüyorum. Gelene git der gibi bu sözleri ben yakıştıramadım. Açıkçası Fatma kardeş gibi bıçak sever bayanlarında bu foruma katılması gerekiyor. Ayrıca üye olan herkes bıçak mı yapıyor sanki. 

DUMRU

• Hüseyin DUMRU 1982
  • 1025
    • www.bozkirgezgini.com
  • Meslek: Eczane teknisyeni
  • Yer: Konya/Bozkır
« Yanıtla #2 : 13 Kasım 2012, 22:39:14 »
Bu kişi  Ahmet 31 bana da abuk subuk bir mesaj atmış... Genel Muhabbet konusunda yazışıldığını okumamış galiba...
Yiğidin harman olduğu yerde doğmuşsam. Şu Uluçay'dan su içmişsem.. Namerdin sofrasına bağdaş kurup oturmam. Hüseyin DUMRU

fatma82

• 159
  • Fatma Daban
« Yanıtla #3 : 13 Kasım 2012, 22:46:59 »
Öyle saçmalık mı olur. O zaman forum yöneticileri genel muhabbeti kapatsın veya bu konuda açıklama yapsınlar. Aslında en çok bıçağı bayanlar kullanıyor ve bayanları da bu sitede görmekte fayda var diye düşünüyorum. Gelene git der gibi bu sözleri ben yakıştıramadım. Açıkçası Fatma kardeş gibi bıçak sever bayanlarında bu foruma katılması gerekiyor. Ayrıca üye olan herkes bıçak mı yapıyor sanki.

teşekkür ederim :)

fatma82

• 159
  • Fatma Daban
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2012, 22:48:57 »
Bu kişi  Ahmet 31 bana da abuk subuk bir mesaj atmış... Genel Muhabbet konusunda yazışıldığını okumamış galiba...

moderatörler çok hızlı susturmuşlar hemen  :) :)

Murat AKIN

• 619
  • Meslek: Emekli teknik öğretmen
  • Yer: Tekirdağ
« Yanıtla #5 : 13 Kasım 2012, 23:13:31 »
Sayın fatma82:

Formun asıl konusu bıçak ama:
Bıçağa yakın konuların hatta doğru olan, uzaktan bile ilgisi olmayan konuların aktarılması iyi bir şey.

Doğru olduğu iyi bildiğimiz konuları paylaşacağız.
Biz erkek olduğumuzdan, yapımız gereği daha çok yemeğin yenilmesi tarafını düşünsekde, nasıl yapıldığı da ilgimizi çekmiyor değil.

Hiç bilmediğimiz yemekleri öğrendik, kendi yakın yemek kültürümüzle bağlantı kurmaya çalıştık.
Yanlış yorumlama olmasın diye fazla katkımız da olmadı, aslında bilenler bir kaç benzer yemek çeşidi yazabilirdi.

Önümüzdeki günlerde bilgi dağarcığınızdaki yemek ve benzer konularda yorumlarınızı bekliyorum.

Doğru olan bilgilerin her zaman paylaşılması gerekir.

erdi sari

• 323
  • erdi sarı
  • Meslek: ogrencı
  • Yer: izmir
« Yanıtla #6 : 13 Kasım 2012, 23:23:59 »
biz burada bicaksanatina olan tutkumuz sayesinde toplanan bir aileyiz benim gozumde ve ailelerin paylastikca yakinlastiklarina inanirim oyuzden de bilgili oldugunuz bir konu varsa bunun paylasilmasinin kimseye zarari olamaz. hatta sizin sayenizde anneme tekrardan siron yaptirdim afiyetle yedik ve yerkende size dua ettim oyuzden paylasimlarinizin devamini diliyorum :)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #7 : 14 Kasım 2012, 00:09:46 »
Sözleri o kişinin kendi düşüncesi ve bunlara katılmak mümkün değil...  :-\
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #8 : 14 Kasım 2012, 00:56:22 »
Burada bayan erkek diye bir ayrim yapilmasi bile yanlis olur isteyen her insan burda bilgileri dusunceleri paylasabilir ayrica burasi bir sanatinda formu sanat yapmak icin insanin nerden ilham alabilecegi belli olmaz .bazen bir yemek tarifinden bazende bir sarkidan olabilir . Fatma yemek tariflerin cok hostu benim hanimda giresunlu ve senin yemeklerin takipcisi ve bana birkac defa tariflerin devamini sordu .eveeet tariflerin devamini bekliyoruz :)
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

fatma82

• 159
  • Fatma Daban
« Yanıtla #9 : 14 Kasım 2012, 02:23:53 »
değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim o zaman paylaşıma devam :)

BAM_35

• 589
  • Murat ARIKUT
    • ma | d tasarım ve danışmanlık (sadece iletişim bilgileri)
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir, Konak
« Yanıtla #10 : 14 Kasım 2012, 19:59:20 »
Benim için açtığınız başlıkları ve tariflerin hepsini takip etmek çok ilginç değil. Ancak arada (ben de yemekle uğraşmayı sevdiğimden) bilmediğim teknikler ve ipuçları öğreniyorum (yani faydalı).
Hepsinden önemlisi yemek (özellikle de sizin sıklıkla yazdığınız geleneksel yemekler) bizim burada başka bir ucundan tutmaya çalıştığımız kültürümüzün çok anlamlı bir parçası.
Mesajın kaynağı kimdir bilemiyorum ama bir yandan üslubunu onaylamasam da "bıçak" konusunu sahiplenmiş ve önemsiyor olması olumlu bir yan. Beni en çok rahatsız eden "herkesi bıktırdın" ifadesi. Bu tarz asılsız ve dayanaksız (zira bana soran olmadı) ifadeler oldum olası uygunsuz gelmiştir, bana.
Yani "katılıma devam" diyorum ben de, fırsat olunca incelemek öğretici oluyor.
Sadece diğer konularda da yapılmış bir yoruma katılıyorum. O da bunlar sizin imaj ve metinleriniz ise tamam (hatta helal olsun) ama bir yerden kopyalayıp yapıştırıyorsanız kaynak bildirmekte etik bir fayda görüyorum.
Sabır bittiğini düşündüğümüz yerde başlar...
Ve bireylere verdiğimiz değerle ters orantılı olabilir ;)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #11 : 14 Kasım 2012, 20:29:51 »
Yaptırım uygulanan üyelerin yaptığı hakkında yönetim olarak konuşmuyoruz, ne de olsa bu onların arkasından konuşmak olur. Ancak eğer durumu detaylandırabilseydik yaptığın beyin cimlastiği için zamanlamanın kötü olduğunu kolayca görebilirdin.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

BAM_35

• 589
  • Murat ARIKUT
    • ma | d tasarım ve danışmanlık (sadece iletişim bilgileri)
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir, Konak
« Yanıtla #12 : 14 Kasım 2012, 20:37:58 »
Peki, hata ettiysem affola. Cimlastik kısmı bir flu ama...Umarım çok zarara sebep olmadım.
Etik bütünlük unsuru bu siteye hayranlığımı arttırmaya devam ediyor.
Sabır bittiğini düşündüğümüz yerde başlar...
Ve bireylere verdiğimiz değerle ters orantılı olabilir ;)