Bıçak Sanatı - Forum

EDC 2

RSM57

• 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
Ynt: EDC 2
« Yanıtla #20 : 13 Kasım 2012, 08:32:09 »
Ustam ellerine sağlık çok şık

gökhan bakla

• 2620
    • blog
  • Yer: İstanbul / Tekirdağ - 1978
« Yanıtla #21 : 13 Kasım 2012, 08:38:55 »
Taner usta şekline dizaynına diyecek yok, yalnız şunu özellikle belirtmem gerek göze tatlı gelen, cezbedici bir işçiliğin varl

eline sağlık... ;)

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
« Yanıtla #22 : 13 Kasım 2012, 09:01:52 »
işte, hiç elden düşürülmeyecek bir bir bıçak... herşeyiyle gayet kullanışlı, Taner ustanın işçiliği de üstüne "cuk" oturmuş, ellerine sağlık taner usta...  ;)
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #23 : 13 Kasım 2012, 15:54:51 »
abanoz arkadaş da çok şahane olmuş abi ellerine sağlık
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #24 : 13 Kasım 2012, 18:40:34 »
Ustam Özgürün ellerı buyuk kendıne göre yapınca edc.ler bıraz kallavı oluyor bızım gözumuzde. ama bunlarda ona gere anahtarlık gıbı olabılır..*  O:-)

eline sağlık ustadım herzamanki gibi guzel olmus
ama alındım yahu yaptığım kucuklerde var değilmi :)
dayanamadım bugun bır profil cıkardım
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

« Yanıtla #25 : 13 Kasım 2012, 18:42:14 »
Arkadaş sen ne zaman geldin profili ne zaman çıkardın  ??? Allah ıslah etsin  ^-^

« Yanıtla #26 : 13 Kasım 2012, 18:47:09 »
Hoşgeldin bu arada  ;)

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #27 : 13 Kasım 2012, 18:50:58 »
Arkadaş sen ne zaman geldin profili ne zaman çıkardın  ??? Allah ıslah etsin  ^-^

eyvalla ustadım hoşbulduk
sabah 8 gibi hava alanından cıktım :)
tarafik derken 11 de fabrıka sonra eve geldimki uyuyayım dedim tel susmadı baktım taner EDC yapmış bende yapayım dedım az önce yaptım çelik sıkıntısı yasadım  :D
bıraz uzun surdu
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

« Yanıtla #28 : 13 Kasım 2012, 18:59:09 »
çelik sıkıntısı yasadım  :D
bıraz uzun surdu
Şimdi sana "çelik gönderelim bari" desek yakışık almaz, o zaman bir "pes" desek  :))

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #29 : 13 Kasım 2012, 19:07:30 »
Arkadaş sen ne zaman geldin profili ne zaman çıkardın  ???  Allah ıslah etsin  ^-^

eyvalla ustadım hoşbulduk
sabah 8 gibi hava alanından cıktım :) 
tarafik derken 11 de fabrıka sonra eve geldimki uyuyayım dedim tel susmadı baktım taner EDC yapmış bende yapayım dedım az önce yaptım çelik sıkıntısı yasadım  :D
bıraz uzun surdu

Hoş Geldin...
Sende çelik sıkıntısı çekiyorsan biz ne yapacağız :) Bu arada eline sağlık (16cm). En az 15cm yaparım diyorsun :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #30 : 13 Kasım 2012, 20:31:47 »
Ben de, ben de beğendim. Bir ağabeyim var böyle oturaklı, güçlü görünen formları pek beğenir "uff amma da kotuz olmuş" der. Tam kotuz böyle birşey herhalde?
Bu arada benim eğe EDC de 153mm ama eşek arısı iğnesi hissi veriyor elime alınca. Sanki tam güzel olacakmış malzeme kısa kalmış gibi. Galiba EDC yapınca enden biraz takviye iyi gibi. Bu arada her aklıma gelene konu açmak gereksiz geliyor (yanılıyırsam uyarın) o yüzden konu içinde sorayım. Bu EDC konusu aklıma yakın. Az miktarda CK75 ve bir bıçaklık Eğe var sondası tıss. Biraz araştırdım malzeme ne bulurum diye şöyle bir tablo oluştu. (Toz malzeme ve özel alaşımlara buşlaşmadım hiç anlamam diye):
A2
D2
D6
O1
bunlardan kalıp hurdası olarak bir arkadaşımdan alabilirim gibi görünüyor. Hepsi mevcut anlamında değil, onun için erişilebilir ve kullanılan malzemeler. Zaman içinde tedarik için sipariş edilebilir ama hem yüksek miktarlar gerekli. Malzeme kalınlıkları standar değil zaten çoğu levha değil lama. Yorum yapan olursa sevinirim. Taner moderatörüm umarım yanlış değildir buraya yazmak.

sıkıntı yok burayada yazabılırsın. veya bu malzemeler işimize yararmı dıye konuda açabılırsın  ;) a2 bılmıyorum ama dığer malzemeleri kap derim ;D
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #31 : 13 Kasım 2012, 20:34:14 »
Taner usta şekline dizaynına diyecek yok, yalnız şunu özellikle belirtmem gerek göze tatlı gelen, cezbedici bir işçiliğin varl

eline sağlık... ;)

çok teşekkür ederi Gökhan usta. ustaların yaptığım bıçağı beğenmesi doğru yolda olduğumun işareti benim için.  ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #32 : 13 Kasım 2012, 20:35:25 »
işte, hiç elden düşürülmeyecek bir bir bıçak... herşeyiyle gayet kullanışlı, Taner ustanın işçiliği de üstüne "cuk" oturmuş, ellerine sağlık taner usta...  ;)
teşekkür ederim Murat usta :)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #33 : 13 Kasım 2012, 20:37:36 »
Ustam Özgürün ellerı buyuk kendıne göre yapınca edc.ler bıraz kallavı oluyor bızım gözumuzde. ama bunlarda ona gere anahtarlık gıbı olabılır..*  O:-)

eline sağlık ustadım herzamanki gibi guzel olmus
ama alındım yahu yaptığım kucuklerde var değilmi :)
dayanamadım bugun bır profil cıkardım

Hoşgeldin :)  olmuş işte daha ne olacak.. profıl gayet ıyı gözukuyor..  bu arada sen çelık sıkıntısı çekıyorum deme döverler vallaha  :D

« Yanıtla #34 : 13 Kasım 2012, 20:38:56 »
Ben onu diyemedim de işte tam senin dediğinden  ^-^

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #35 : 13 Kasım 2012, 20:39:06 »
beğenılerını ıleten arkadaşlara teşekkür ederim. bakalım bundan sonra ne gelecek :)

« Yanıtla #36 : 13 Kasım 2012, 20:40:57 »
Bana sorsan ne gelecek söylerim ama böyle hazır EDC ye kaptırmışken ara verme bence, çok iyi gidiyor  :2up :2up

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #37 : 13 Kasım 2012, 20:41:02 »
Ben onu diyemedim de işte tam senin dediğinden  ^-^

Sefa usta ben derim ;D hatta bır ara profıllerın perdahını düzgün yap dıye başının etını yemıstım. o zamanlar bırsey demedı şimdi hiç demez  ^-^

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #38 : 13 Kasım 2012, 20:42:02 »
Dünkü sarının yanındaki noldu?

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #39 : 13 Kasım 2012, 20:43:55 »
ustam bır ıkı edc daha çıkarayım sonrası  acaıp bır bıçak var . av bıçağı yapayım derken orası şöyle olsun burası böyle olsun dedım  tuhaf bırsey oldu. bakalım begenılecekmı  :-\  sonrası malum ne olacağı , artık vaktı geldi  ;)