Ben de, ben de beğendim. Bir ağabeyim var böyle oturaklı, güçlü görünen formları pek beğenir "uff amma da kotuz olmuş" der. Tam kotuz böyle birşey herhalde?
Bu arada benim eğe EDC de 153mm ama eşek arısı iğnesi hissi veriyor elime alınca. Sanki tam güzel olacakmış malzeme kısa kalmış gibi. Galiba EDC yapınca enden biraz takviye iyi gibi. Bu arada her aklıma gelene konu açmak gereksiz geliyor (yanılıyırsam uyarın) o yüzden konu içinde sorayım. Bu EDC konusu aklıma yakın. Az miktarda CK75 ve bir bıçaklık Eğe var sondası tıss. Biraz araştırdım malzeme ne bulurum diye şöyle bir tablo oluştu. (Toz malzeme ve özel alaşımlara buşlaşmadım hiç anlamam diye):
A2
D2
D6
O1
bunlardan kalıp hurdası olarak bir arkadaşımdan alabilirim gibi görünüyor. Hepsi mevcut anlamında değil, onun için erişilebilir ve kullanılan malzemeler. Zaman içinde tedarik için sipariş edilebilir ama hem yüksek miktarlar gerekli. Malzeme kalınlıkları standar değil zaten çoğu levha değil lama. Yorum yapan olursa sevinirim. Taner moderatörüm umarım yanlış değildir buraya yazmak.