Eline sağlık, çok güzel bir çakı olmuş. çakının ince işçiliği biraz uğraştırır ama sonunda mekanizmasında sorun olmadan çalışan bir çakı ortaya çıkarmanın verdiği haz da farklıdır
eline koluna sağlık Osman usta meşe kökü bıttı herhalde dıyordumkii bitmemış
Alıntı yapılan: Taner Salar - 09 Kasım 2012, 15:42:36eline koluna sağlık Osman usta meşe kökü bıttı herhalde dıyordumkii bitmemış Ben artık bunun bitmeyen bir malzeme olduğunu düşünüyorum, nasıl bir stoksa artık Osman ellerine sağlık, çok güzel olmuş. Gözüme takıldı kapanma tarafında sağ tarafta bir gedik mi var?
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 09 Kasım 2012, 19:24:01Alıntı yapılan: Taner Salar - 09 Kasım 2012, 15:42:36eline koluna sağlık Osman usta meşe kökü bıttı herhalde dıyordumkii bitmemış Ben artık bunun bitmeyen bir malzeme olduğunu düşünüyorum, nasıl bir stoksa artık Osman ellerine sağlık, çok güzel olmuş. Gözüme takıldı kapanma tarafında sağ tarafta bir gedik mi var?Sefa hocam kilidin karşısındaki kilide müdahale gediğindenmi bahsediyorsunuz acaba ben başka göremedim.ya kilit üzerine çıkıntı yada gedik gerekiyor
Osman çok güzel gözüküyor, her yaptığın birbirinden güzel oluyor...şu çakı yapma işini bir de bana öğretsen diyorum,bir gün beraber başlayalım bir çakıya... ...