Bu güzel yorumlarınız için teşekkür ederim efendim,bu güzellikte yorum görmek benide çok sevindirdi...
Bıçaklarımı yaparken kağıt üzerinde şekillendirmiyorum daha doğrusu hiç kalem kullanmıyorum veya bir aparat o an ruh halim nereye götürürse onu uyguluyorum ki bu beynimde bıçak hakkında geçen kombinasyonların 1000/1 değil efendim... düşündüklerimin ellerimle yapabildiklerim malesef elimden bu geliyor birde malzeme sorunu çok yaşıyorum bu sıkıntıyı en iyi Murat abim bilir sağolsun bana çok malzeme tedariki yapmıştır.
bıçak hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum olabilecek kombinasyonlardan sadece bir kaçı idi ama dediğim gibi hiç bir forma veya bir ustanın modeline bağlı kalmadan sadece o anki dürtülerimle oluşan kombinasyonlar
kılıf ise haklısınız bende beğenmedim tasarım olarak farklı bir kılıf yapma düşüncem beni buraya itti esasen ilk düşüncem coriandan siyah beyaz karışık bir kılıf yapmaktı ani bir kararla bu şekile döndüm hatta Murat abiye yapım aşamalarınıda gösterdim tasarım olarak oda beğendi ama her zamanki gibi dikişlerimdeki becereksizliğimi dile getirdi sağolsun
inşallah bundan sonraki çalışmalarım da daha dikkatli olmaya çalışacağım.Murat abim her zaman şunu der bana bir bıçağı yaparken o kadar heyecanlanıyorsun ki tasarımı yaratmanın heyecanı ile detayları kaçırıyorsun veya görmüyorsun biraz dikkat

aklımdakileri tasarlamama şuanda ustalığım ve malzemem yetersiz kalıyor malesef