Arkadaşlar, epeydir takip edemediğim formumuza tesadüf bakarken adımın geçtiği bir konu gördüm ve cevaplamak farz olmuş dedim.... Evet Şafak bey geçen senelerde yağtığı bu çalışmadan bir miktar bana göndermişti ..... bir kaç denemeden sonra ki izlenimlerim; deride parlak ve canlı bir yüzey oluşturuyor.... bilhassa bu yağı eski deri malzemelerin bakımında kullanıldığı yönünde birkaç şey okumuştum, doğru bir saptama zira deriye ekstra bir esneklik kazandırıyor... ve en güzeli çok az bir miktarda kullanarak epey bir yüzeyi yağlayabiliyorsunuz... yağlama işlemini pamuklu bir bezle yapabilirsiniz... lakin konuda bahsedilen kokusuzluk durumu hiç de öyle değil, uygulamayı mümkünse dışarda biryerde yapmanızı öneririm... ve uzun bir zaman da deri üzerinden çıkmıyor... hem bu yüzden hem de bir daha ne zaman elime geçer korkusundan Şafak beyin gönderdiği paça yağını hala saklıyorum, çok ihtiyaç duyarsam (ilaç niyetine) kullanıyorum....

bu vesileyle Şafak beye bir kez daha teşekkür ediyor, paça çorbasını çok seven biri olarak bir dahaki operasyona beni de çağırmasını istiyorum... (sirke ve sarımsakla beraber gelirim).....