Bıçak Sanatı - Forum

Taner Usta'yı ziyaret

LCLegend

• Şafak Karslıoğlu
  • 404
  • Meslek: Göz Hekimi
  • Yer: İstanbul
Taner Usta'yı ziyaret
« : 25 Ekim 2012, 14:32:40 »
Sevgili Dostlar,
Arefe günü oğlumla beraber Taner Usta'yı ziyarete gittik. Eksik olmasın zaman ayırdı. Uzun süredir görüşememiştik.  Bu vesile ile hem sohbet ettik hem de Usta'nın çalışmasını izledik. Bu arada oğlum da Sefa Usta'nın ifadesi ile mikrobu kaptı; örs üzerinde çekicin sesi, akkor halindeki 1095'in şekillenmeye başlaması ile siftah etti. Benim de kısmetime "gül saplı" düştü. Bir çok arkadaşın merak ettiği ve talip olduğu EDC'ler de ufaktan şekillenmeye başlamış (!). 
Herkese tekrar  mutlu bayramlar dilerim.
Şafak Karslıoğlu

https://plus.google.com/photos/115698030599638243771/albums/5803197989827169665?authkey=CMbm_vaE6Kq3_QE
PRIMUM NON NOCERE

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
Ynt: Taner Usta'yı ziyaret
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2012, 14:45:46 »
Vallahi gül sap 1095 benimde çok hoşuma gitmişti tabiki duygusal sebeplerden olmadı. Güzel günlerde kullanın profili  çok hoş :2up
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2012, 15:00:48 »
benim için  çok hoş bır buluşma oldu . gerçekten uzun zamandır görüşememiştik Şafak abi ile.  mıkarta yapımı olsun makınalar ahşaplar hakkında guzel bır sohbet oldu.     bana sağolsun  şimşir zeytin kestane ardıç ağaçlarından getırmiş .    bu arada kardeşimiz  örs.te  ne zamandan beri dövmeye başlayacağım dıye kendımı  hazırladığım malzemeyı dövdü .    O başladı   sonunu  ben getırıcem  .
Şafak abi ve oğlunun benı ziyarete gelmesi beni   fazlası ile mutlu etti  ^-^

inşaallah herkese uygun bir zamanı kararlaştırıp,   istanbul buluşmasında   gelecek tüm arkadaş ve ustalarımızla böyle keyıflı anlar geçırmek dileği ile   :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
« Yanıtla #3 : 25 Ekim 2012, 15:12:57 »
İnşallah istanbulda bir buluşma ayarlanırda. Allah da nasip ederse sizlerle ve bütün arkadaşlarla yüz yüze tanışmak çok güzel olur.
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

« Yanıtla #4 : 25 Ekim 2012, 15:17:06 »
İyi eğlenmişsiniz belli, kardeşimiz de doğrudan zehiri almış  ;) iflah olmaz artık. Bir buluşma yaparsanız ve tarih uygun olursa gelirmişim gibime geliyor.

LCLegend

• Şafak Karslıoğlu
  • 404
« Yanıtla #5 : 25 Ekim 2012, 15:40:20 »
Vallahi gül sap 1095 benimde çok hoşuma gitmişti tabiki duygusal sebeplerden olmadı. Güzel günlerde kullanın profili  çok hoş :2up

Gerçekten yakışıklı bir alet, ele oturumu mükemmel. Ne diyeyim! daha iyisi sizlere nasip olur inşaallah.
PRIMUM NON NOCERE

LCLegend

• Şafak Karslıoğlu
  • 404
« Yanıtla #6 : 25 Ekim 2012, 15:42:44 »
İyi eğlenmişsiniz belli, kardeşimiz de doğrudan zehiri almış  ;) iflah olmaz artık. Bir buluşma yaparsanız ve tarih uygun olursa gelirmişim gibime geliyor.

Sefa Hocam,
İstanbul ve çevresindeki arkadaşlarla buluşma fikri  şimdiye kadar gönlümüzden geçen bir niyetti, bu sözlerinizden sonra artık  vazife telakki ediyoruz.
PRIMUM NON NOCERE