Sefa ustanın ve Eylemin söylediklerinin hepsine katılmakla birlikte, ben başka gerçeklerden bahsetmek istiyorum motosiklet kullanmak şu anda en çok sevdiğim ve keyif aldığım uğraşlardan birisi.Motosiklete bindiğim zaman adeta başka bir dünyanın içerisine giriyorum.Fakat buna rağmen bu dünyada olduğumu da unutmadan,aksi halde Eylem'in de ifade ettiği gibi her an herşey ile karşılaşmak mümkün,ne yazık ki bizim memleketimizde sürücüler motosikleti bir araç olarak görmüyor,hatta trafikte onlardan daha kolay hareket kabiliyetimiz olduğu için biraz da kıskanıyorlar sanırım.İşte bu ve bu gibi birtakım sebeplerden dolayı motosikletlilere gerektiği kadar dikkat edilmiyor malesef.Aslında benim anlatacaklarım bunlarla ilgili değil,benim anlatacağım ilk motordan itibaren yaşayabileceğin süreçleri pişmanlıkları anlatmak.Anlatacaklarım aynen bu şekilde olacak diye bir kayıt ve şart yok fakat genelde çevremde motosiklete binen arkadaşların neredeyse hepsinin yaşadığı ve benim de başıma gelen hadiseler.Bendeniz ilk motosikleti almaya karar verdiğim zaman 125 cc lik bir motor düşünmüştüm,sonra bir dostumun 250 cc lik motorunu kullanınca hemen fikrimi değiştirip 250 cc lik motosiklet almaya karar verdim ve gittim Hondanın 250 cc lik motorunu aldım,ilk günlerde herşey çok güzeldi fakat bir yada iki hafta sonra durum değişti ve bu motor artık beni kesmemeye başladı ve bir ay bile olmadan kendimi yine motosiklet satıcısının önünde buldum.Motosiklet satıcısı olan arkadaşım benim oraya motoru değiştirmek için gittiğimi duyunca ufak bir şok yaşadı ve benim istediğim vitrinde duran 600 cc lik motoru bana veremeyeceğini söyledi,haksız da sayılmazdı çünkü ben daha motosiklete binmeye başlayalı henüz bir ay olmuştu,bana motoru vermek istemeyince,ben de kendisine başka bir satıcıdan alacağım tehdidinde bulununca,motoru sana anca bir şartla veririm dedi,şartı almak istediğim motorla onun gözü önünde bir kaç tur atmamdı ve ben de öyle yaptım zorda olsa arkadaşımı ikna ettim ve motoru aldım.Artık çok daha keyifliydim,kendi kendime tamam artık binilecek motoru aldım bundan sonra uzunca bir süre bu motoru kullanırım diye düşünüyordum.Ne yazık ki böyle olmadı daha henüz aradan bir yada iki ay geçmişti ki,benim enişte de motora merak sardı hadi bana da bir motor alalım diye gittik bir motosiklet mağazasına enişteye de bir 600 cc lik Suzuki marka Bandit motor aldık ,aldık almasına da ben de orada işte bu motoru gördüm kırmızı renkte 2005 model sıfır km de bir 1200 cc Hayabusa her ne kadar kendimle mücadele etsemde yine yenik düştüm ve mağazadan çıkarken artık 2005 Hayabusa bir motorum vardı.Bundan sonrası da aynı öncesinde olduğu gibi bir takım olaylar neticesinde çok kısa zaman aralıkları ile değişik motosikletler edinmeme sebep oldu.Şu ana kadar binmediğim neredeyse hiç bir motor kalmadı diyebilirim,hatta bir ara garajımda 3 adet motosiklet vardı ,neyse ki şimdi sadece bit tane var ve ben hala başka motorlara bakıyorum.Tecrübe ile sabit olduğu için diyeceğim şu ki ,sakın ben başka bir motor düşünmem deme çünkü çok kısa bir zaman sonra sen de bu düşüncenin esiri olacaksın ve kendini bir motosiklet mağazasının önünde buluvereceksin ve mağazadan çıkarken de yeni bir motosiklet sahibi olacaksın ,bak demedi deme

Bu bebekler de benim kullandığım motorlar

ilk motorum

bu ikinci motorum

bu üçüncü motorum en çok sevdiklerimden bir tanesi

bu dördüncü motorum

bu en çok sevdiklerimden biri olan BMW 1150 GS Adventure

Bu da yeni sevgilim bakalım bununla ne zamana kadar beraber olacağız,şimdilik aramız iyi gidiyor ama ilerisi için bir şey söyleyemem