evet taner hocam, sefa hocam tecrübesiyle , oranlarını mükemmel ayarlamış...ister beline tak, ister çantaya at , istersen boynuna as...hem kibar hem işlevsel....bize şablonu verirmi ki?
Sefa usta tamam dedıyse sorun yok..
Alıntı yapılan: Taner Salar - 23 Ekim 2012, 21:25:29Sefa usta tamam dedıyse sorun yok..Ben kendi işlerimle ilgili "tamam" ı çoook önceden demiştim zaten ustam, sormanıza bile gerek yok
bu arada sız karar verene kadar ben bıt tane profıl kestım bıle 420 den
Taner abi o japonları kıskandıran hamon teknolojini böyle ufak dev adamda görmek isterim haberin olsun sap çıplak da olabilir 2 delik açarsın ben hallederim
ustalarim beni yanlis anlamayacaginizi dusunerek bir sorum olucak bu edclerin tahmini fiyati ne olur bende birtane istiyorum ama bu maddi durumum iyi degil butcemi asarmi bilmiyorum
Bu, kullanırken kendi elini kesmek ya da boyunda asılıyken çıktığında kendini sakatlamak için birebir. Çok sakat bir tasarım.Alıntı yapılan: ali rıza - 23 Ekim 2012, 18:18:50Taner abi o japonları kıskandıran hamon teknolojini böyle ufak dev adamda görmek isterim haberin olsun sap çıplak da olabilir 2 delik açarsın ben hallederim