Çok güzel olmuş eline sağlık
Teşekkür ederim

Güzel olmuş elinize sağlık
Sağolun elimden geldiğince birşeyler yapmamaya çalışıyorum

eline sağlık hoş gözüküyor
Teşekkürler

eline sağlık nedenkızayım amacına uygun güzel bir bıçak olmuş benim sana verdiğim profil mutfak bıcağı idi kalınlıktan dolayı hertürlü uygundu sende güzel bir değişim yapmışsın elerine sağlık

Biraz burun estetiği yaptım,sonuç böyle oldu...
Gerçi sen kalınlık dolayı mutfak bıçağı diyorsun ama,herkezin bildiği malum yerli firmamız bu kalınlıkta bıçak yapıp birde iç bükey ağız açıp dağ-bayır diye satıyor...
amacına uygun bır bıçak olmuş kabze işçiliği güzel, bıraz daha namluya perdah yapılabılırdı 
Teşekkür ederim Taner usta,beğenmene sevindim,ben yayınlamakta biraz acele ettim, namlu perdah işleri daha bitmedi,birazda nasıl bitireceğim konusunda (satine,parlak yönünden) kararsız kaldım,muhtemel satine sonlandıracağım...
çok güzel olmuş kabze daha ön planda 

biraz öyle oldu,ağaç ceviz olunca içinden ne çıkacağı belli olmuyor,en az 3-4 aydır elimde olan bir parçaydı,bu bıçak öncesi biçtirdim,çıkan desenleri görünce kullanmaya karar verdim..
Bülent, gayet güzel görünüyor. Bir kaç yerde lazer kesiklerinin izleri mi var, gözüm mü yanıldı. Namlu perdahı daha hassas olabilirdi, hoş nasıl olsa çiziliyor o da ayrı konu. Eline sağlık.
Teşekkür ederim Sefa abi

Namlu üstünde zorlayıcı çizikler,birde ağız açılırken oluşmuş zımpara ile gitmesi zor derin bir iz var..
Ama bıçak d2 olunca bunlar çokta önemli değil dedim

Namlunun perdah işi daha bitmedi,kabze bitince biraz aceleci davrandım.
Birde nasıl sonlayacağım konusunda biraz kararsız kaldım,parlak namlu birde d2 olunca çok zorluyor,bütün kusurlar ortaya çıkıyor,galiba 600 kum satine bitireceğim..