Güzel, el emeği bir hediye olmuş. elinize sağlık...
Çok titiz işçilik ve güzel bir model. Her yaptığın iş bir öncekinden daha güzel oluyor. Ellerine sağlık Mehmet usta
Mehmet ustam elleriniz dert görmesin. Kalınlık 4mm ama çok kibar ve güzel görünüyor. Çakının formu çok güzel olmuş.
baya hatırı sayılır bir hediye olmuş , ellerinize sağlık...
elinize sağlık, sayenizde arkadaşınız çok güzel bir çakısı olmuş
Eline sağlık usta. Perçinlere görünüşe göre farklı bir yaklaşım gerekiyor. Eğer deliği havşalıyorsan bundan vazgeçmen gerekiyor gibi. Bir kenarda bir iki denemeyle meseleyi çözsen çakıların estetiği çok ileri gidecektir.
Çok başarılı güzel olmuş. Corian çok yakışmış bu malzemeyi nerden bulabiliriz...
Çok teşekkür ederim muratAlıntı yapılan: BY1907 - 15 Ekim 2012, 15:37:48mehmet abi bıçağa diyecek söz yok çok güzel işçilik ama sap'ta iç gıcıklayıcı derecede harika olmuş ellerine yüreğine sağlık. kime gitse parlayıverir gözleri, bu hediyeyi görünce... mehmet çok güzel olmuş eline sağlık...
mehmet abi bıçağa diyecek söz yok çok güzel işçilik ama sap'ta iç gıcıklayıcı derecede harika olmuş ellerine yüreğine sağlık.
İnsanlara hediye olarak çakı aldığımda önceleri garipserlerdi , artık bana mı alıştılar, fikre mi bilmiyorum ama kabullenir oldular. Ama kendi yaptığın çakıyı hediye etmek galiba büyük iltifat. Elinize sağlık, arkadaşınız güle güle kullansın.
Alıntı yapılan: BAM_35 - 15 Ekim 2012, 16:42:02İnsanlara hediye olarak çakı aldığımda önceleri garipserlerdi , artık bana mı alıştılar, fikre mi bilmiyorum ama kabullenir oldular. Ama kendi yaptığın çakıyı hediye etmek galiba büyük iltifat. Elinize sağlık, arkadaşınız güle güle kullansın.Teşekkür ederim.Bana atelye yaptı.yer ve masraflar ona ayit ben sadece küçük bir çakı yaptım çok küçük bir hediye
ellerine sağlık ustadım gayet güzel olmuş sahibinede hayırlı olur inşallah
Alıntı yapılan: genç bıçak - 15 Ekim 2012, 16:45:27Alıntı yapılan: BAM_35 - 15 Ekim 2012, 16:42:02İnsanlara hediye olarak çakı aldığımda önceleri garipserlerdi , artık bana mı alıştılar, fikre mi bilmiyorum ama kabullenir oldular. Ama kendi yaptığın çakıyı hediye etmek galiba büyük iltifat. Elinize sağlık, arkadaşınız güle güle kullansın.Teşekkür ederim.Bana atelye yaptı.yer ve masraflar ona ayit ben sadece küçük bir çakı yaptım çok küçük bir hediyeDiktiği tohum meyva vermiş. Bence gayet uygun. Çakı altın sapı da platin olsa çok daha değerli olmazdı.
o arkadaşın yerınde olmak ısterdım şahsen