hamon yaparken yaşadığım bır ıkı sorun vardı. bunlara bırsure kafa patlattıktan ve ustamdan tavsıyelerimi alıp sabaha kadar nette cevap aramaktan uykusuz şişmiş gözlerle işe gıttım ancak kafama takıldıya bır turlu çalışamıyorum..! öğlen paydosuna kadar zor dayandım . Özgür kardeşimin hediyesi lazerde kesılmış olan profılı kafama göre bıçimlendirip ağzını açtım.
80 kum perdah ıle başladım ve 220 kum ıle perdahı bıtırdım. kıl karışımını hazırladım ve istedığım gıbı yerleştırıp ocakta hızlıca kuruttum.
sonrası 780c .de 4 dk kadar tavlayıp yağda suyunu verdım. temızlık ve sırası ıle 400 kuma kadar perdah yaptım alel acele üç dört kez asıt .aliminyum oksit işleminden geçti.
sonramı ...? yan tarafımdakı çay ocağından acı bır kahve eşliğinde sigaramı yaktım huzur bu olsa gerek dedım ..
huzurluyum daha ne dıyebılırımki
