Özgür, hiç bitmeyecekmiş gibi düşünerek devam etmelisin, püf noktasu işte bu Taner Usta sana söylemiyor onu.
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 22 Ocak 2013, 23:07:02Öff, nefis bir tanto çıkıyor ortaya. Valla devamını görmek için sabırsızlanıyorum şimdiden.ustan ben daha hamonu cıkaramadım sen nefis diyon ama sanırım bu hamonu cıkarırken diğerleri boş gelecek sanırım bu arada bana hamonlu bıcak hediye eden arkadaşlarım ve ustaların ellerinden öperim zor işmiş yahu birdaha hamonlu bıcak hediye gelirse (katana haric ) kabul etmem
Öff, nefis bir tanto çıkıyor ortaya. Valla devamını görmek için sabırsızlanıyorum şimdiden.
Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 22 Ocak 2013, 23:09:40Alıntı yapılan: sefaçabuk - 22 Ocak 2013, 23:07:02Öff, nefis bir tanto çıkıyor ortaya. Valla devamını görmek için sabırsızlanıyorum şimdiden.ustan ben daha hamonu cıkaramadım sen nefis diyon ama sanırım bu hamonu cıkarırken diğerleri boş gelecek sanırım bu arada bana hamonlu bıcak hediye eden arkadaşlarım ve ustaların ellerinden öperim zor işmiş yahu birdaha hamonlu bıcak hediye gelirse (katana haric ) kabul etmem Ben bir hediye göndermek istiyordum katana değil ama eğeden yapılma şirin birşey olur mu?
Tamamdır o zaman.
Ellerine sağlık Özgür abi. Aslanlar gibi duruyor. Göz yanılmasımıdır bilmiyorum ama sanki hamon görüyorum.
Abi civa çeliğinin kompozisyonuna baktığımda hamona elverişli gibi duruyor. Denemekte fayda var.
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=4173.0W5 ile yapılan hamon çalışması gayet iyi sonuç vermiş. İçerisinde 0,5 cr var. Ama vanadyum içermiyor. Civa çeliğinde 0,5- 0,8 cr, 0,07 - 0,12 vanadyum var. Vanadyumun hamona nasıl etkisi olur bilmiyorum. Yinede karar senin.
kabzedekı ahşabı bıryerden tanıyorum sankı