Bıçağın taşlamaları güzel olmuş, eğer gözüm beni yanıltmıyorsa sağ ve sol burun eğimi birbirine eşit olmamış ama çok dikkatli bakınca belli oluyor. Civa çeliği içerdiği karbon ve sertleşme kabiliyeti olarak düşünüldüğünde ülkemizde ulaşılabilecek en kaliteli çeliklerin ön sıralarında bence, bu nedenle çelik seçimi çok isabetli bir karar. Sapta kullanılan malzemeler kaliteli ve elbette kişisel ama renk kontrastlarını ben çok beğendim, birbirine çok uymuş. Aynı şeyi kabza formu için söyleyemeyeceğim. Arka tarafı neredeyse tam bir kare, bu şekilde arka tarafı kare olan bir sapta eğer burun dairesel ( yuvarlak veya oval) bitiyorsa ve köşeler olması isteniyorsa o zaman arka kareden öne doğru konik bir sekizgen çıkarılsa görünüşü çok değiştirirdi, hem böylece ortadaki oyukluğuda gerek kalmazdı. Ben de saptaki içeri girintiyi çok ergonomik bulmadım. Son olarak sap topuzu gibi algıladığımız pirinç parçaya biraz daha özenebilirdin. Öyle sanıyorum ki bant zımparada halletmeye çalıştın. Eğe ve zımparayla köşeler çok iyi tesviye edilebilirdi, hala da edilebilir. Bıçağın formu çok güzel, iş yapacak bir sağlamlığı var. Ellerine sağlık.
Kılıfı unutmuşum, kılıfı perçinle yapmak gerçekten de işi kolaylaştırıyor, görüntüde bence çok güzel. Araya kılıfın kesilmemesi için deri koyabildin mi? Kılıfın formu da çok güzel olmuş ama derinin kenarları tiftikli kalmış, bunu halletsen kenar hatları daha güzel görünürdü.