Bıçak Sanatı - Forum

ÇULLUK Av bıçağı ve yan çanta

Adnan DÖNMEZ

• 44
  • ADNAN DÖNMEZ 1973
  • Meslek: baharat imalatı
  • Yer: istanbul
Ynt: ÇULLUK Av bıçağı ve yan çanta
« Yanıtla #20 : 28 Ağustos 2012, 18:34:31 »
İkiside çok güzel , benim favorim bıçak . sezonda açıldı sana rastgele .

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #21 : 29 Ağustos 2012, 09:14:38 »
Beğenileriniz için teşekkürler sağ olun var olun .
Değerli hocalarımız sanırım yazımda bir hata yaptım tirpod kullanmadım diye belirtmek istemiştim yoksa tripodum mevcut fakat heyecanıma yenilip hemen resimlemek istiyorum fakat buradan söz bir daha resimleri gereken özeni gösterip detaylandıracağım.
Eylem hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler ben yedekli çalışmayı seven bir insanım birazda eskicilik var artık verdiğiniz tüyolar sayesinde bayağı malzeme sahibi olacağım  :2up :2up :2up

Çağdaş Öz

• 133
  • Meslek: Öğretim Görevlisi
  • Yer: Bolu
« Yanıtla #22 : 14 Şubat 2014, 15:59:10 »
Yunus usta bu nasıl çulluk bıçağı,çullukta karşına fil çıkar diye mi  :)) ?
Elinize sağlık,bir çullukçu olarak çok beğendim.

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #23 : 14 Şubat 2014, 16:54:29 »
Sayın hocam  bunca zamandan sonra ilk başladığım bıçakların gündeme gelmesi gerçekten çok hoş onur verici beğendiğinize çok sevindim sağ olun var olun . Şu an bu bıçak çok sevdiğim bir arkadaşım da güle güle kullanması dileğiyle .
Şartlar hala aynı eğe ile ağız açma ısıl işlemde sağ olsun Taner ustam imdada yetişiyor belki de bant zımpara yapsam bu kadar rahat olmayacak  8).(Mındar mındar miyauuw uzanamıyorum :'( :'( :'()

nacho_grande

• 499
  • Serhan Yenilmez
    • Akantus Ahşap Emprenye
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #24 : 15 Şubat 2014, 19:26:48 »
Çok güzel çalışmalar, elinize sağlık.
"Kavgalarda, açıkça üstün olan tarafın, zayıf olan tarafa yatağanın keskin ağzıyla değil de, sırtıyla müdahale etmesi bir görgü kuralıydı." (Kaynak, Vikipedi)

« Yanıtla #25 : 16 Şubat 2014, 21:54:09 »
Üstadım ellerinize sağlık ikisi de okadar güzel çalışmalar olmuş ki taktire şayan gerçekten tekrardan elleriniz dert görmesin. Elbette ki bıçak da tartışmasız güzel ancak benim favorilerim bıçağın kılıfı ve çulluk çantası oldu özellikle de çanta 10 numara  ^-^ gerçekten çulluk direk gelir kendisi girer içine  :D
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

legolas

• 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #26 : 16 Şubat 2014, 21:59:54 »
forumu okumayla bitmiyor çok geniş bir kütüphane, yunus ustam daha görmediğimiz ne cevherlerin varmış maşallah, o zaman da döktürüyormuşsun şimdide. tekrar konuyu canlandıran arkadaşa da teşekkürler onun sayesinde, bir güzel çalışmanızı daha gördük.  :2up :2up :2up
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #27 : 19 Şubat 2014, 12:01:29 »
yapılan işe söylenecek herşey söylenmiş, banada tebrık ederım demek kaldı  :)  balçaksız bıçakları dene derım Emre ..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)