İbrahim usta, bizde kelimeler tükendi , sende profil tükenmedi, pek tükenecek gibi de değil.... artık işçiliğine falan söylenecek bir söz yok zaten de, kullandığın malzemeler de hep değerli malzemeler, çeliğin, ahşabın çok güzel seçimler, logon da harika olmuş, daha bunların üzerine ne koyabilirsin bilemiyorum, tebrikler.... 
Teşekkürler Murat bey,şimdilik böyle gidiyoruz bakalım neler olacak.

İbrahim usta, bizde kelimeler tükendi , sende profil tükenmedi, pek tükenecek gibi de değil.... artık işçiliğine falan söylenecek bir söz yok zaten de, kullandığın malzemeler de hep değerli malzemeler, çeliğin, ahşabın çok güzel seçimler, logon da harika olmuş, daha bunların üzerine ne koyabilirsin bilemiyorum, tebrikler.... 
Murat ustam bunların üstüne şöyle bişey olur bizim gibi arkadaşlar için Vitrinde sergileme ve faydalanma imkanı sunma şeklinde . İbrahim ustam yine harika modeller ve işçilik. Ellerine sağlık.
Teşekkürler Mustafa bey,inşallah diyelim

elinize sağlık İbrahim ustam çok güzel iki EDC birden sergilemişsin logo çalışması çok güzel sonuç vermiş çok beğendim ellerin dert görmesin...
Teşekkürler Sinan
Eline sağlık Üstat, çok estetik ve kullanışlı görünüyor her ikisi de
Şimdiye kadarki bıçaklarınızda ricassonun altını düz bıraktığınız dikkatimi çekiyordu,
bu sefer farklı yapmışsınız daha güzel olmuş, emeğinize sağlık...
Teşekkürler Ercan bey
Süper olmuş, ellerin dert görmesin

Teşekkür ederim Sefa usta
malzemeler kalıtelı ona keza işçilik gayet ıyı valla benım içim açıldı EDC,lerı seyrederken. zaten bu aralar yenı fırındı bant zımpara derken atölyeye gırdığım yok ıyı gaz aldım 
Teşekkürer Taner,Allah sana da kolaylık versin
abi soylicek kelime bulamiyorum cok guzel olmus eline emegine saglik
Teşekkürler beğenmenize sevindim
Bıçaklar çok güzel ellerin dert görmesin. Logo da çok şık. Logodaki harflerin açılımı nedir?
Teşekkürler Salim,logodaki harflerin açılımı bizim şirketin isminin kısaltılmış şekli ,firmanın ismi Gül Metal Ltd. Şti.

Huylanmıştım zaten iki gündür ses çıkmıyordu...
Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar yine,
Logo konusunda da Sadece harfler bence daha klas durmuş. 
Not : elimde logosuz var baha biçilemez...
)
Teşekkürler Hüseyincan ,elindeki için anlaşabiliriz belki ne dersin

Bu nasıl bir işçiliktir usta, hayran kaldım doğrusu. Diyecek bir şey bulamıyorum. Elinize sağlık.
Teşekkürler Oktay