çok hızlısın ustam bu aralar, yetişemiyoruz hızına. taşlaması ve detay işçilikleri çok güzel. kemik de çok güzel ton almış, nerden temin ettin kemiği merak ettim açıkcası...ellerine sağlık, çok güzel bir çalışma...
Tembelliğine sağlık ustam. Tembel halin buysa...
Bu bıçağın sahibini gerçekten kıskandım.Ellerinize sağlık.
Balçağında damascus olmasına bayılıyorum. Tabi sap kemik olunca ve işçilik güzel olunca böyle seyre doyulmaz iş çıkıyor. Benim sormak istediğim balçak ta mı hazır alındı? Yoksa hazır çelikten mi dövdünüz?
Çok güzel bir bıçak olmuş , ellerinize sağlık.
elinize sağlık çok güzel...
Usta eline sağlık.Ustalığını konuşturmuşsun
Ustam eline sağlık çok güzel
Son zamanlarda gördügü en güzel bıçaklardan biri ellerinizle sağlık...
Merhaba bıçaklar çok hoş olmuş bende bu işe gönül vermek istiyorum yani yeni başlayanlardan yada başlayacak olanlardanım acaba namlu üzerindeki şekiller nedir neden yapılır ne işe yarar birazda olsa bilgi verirseniz teşekkür ederim.
Sertaç forumda "damaskus" dıye ararsan ıstedığındende fazla bılgıye ulaşabılırsın..
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
Ustam yeni farkettim çok güzel olmuş ellerine sağlık görkemli bir bıçak olmuş
Hazir konu sicakken bende bir tebrik demeti yolluyayim Ustam'a hemde ellerine sağlik makâmında sana nediyelim Ustam sen söyle biz bilelim...
Turgut Ustam, gözümüzden kaçan bir çalışma daha Yayınladığın tarihlerde forumdan uzak kalınca bu güzelliği görmekte mümkün olmamış. Her şeyiyle çok güzel olmuş, çok görkemli. İyi ki de böyle bir tembellik yapmışsın, Sen hep tembellik yap ustam sürekli yap. Ellerin kolların dert görmesin