Bıçak Sanatı - Forum

Çelik Önerisi Yardım

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: Çelik Önerisi Yardım
« Yanıtla #20 : 22 Kasım 2014, 18:24:53 »
Teşekürler sefa ustam. Kullanılan inşaat profilleri genelde st 37 dediğimiz az karbonlu çelikten imal edilmektedir. o da  %1.5 karbon içeriyor. st 52 olunca bu oran biraz daha artıyor ama ısıl işlem uygulanamıyor.
Abi yüzde 1.5 değil yüzde 0.15tir.
Yüzde 1.5 olsa cam gibi sertleşir.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #21 : 22 Kasım 2014, 18:28:40 »

karapinar

• *
  • 7
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: ankara yenimahalle
« Yanıtla #22 : 23 Kasım 2014, 00:48:23 »
izlediğim bir videoda gördüm paylaşmak istedim
hani bazen yolları yenilemek veya kazmak için once bi kesici aletle asfaltı kesiyorlar ya adamın teki ondan kenera atılmış yıpranmışından bulmuş onla yapıyordu hem buyuk oldukca hemde ucuz tahminimce hurdacılarda bulunur kanımca
fotoraf daki aletin plakası dev yuvarlak
http://www.firmasayfasi.com/resimler/urun/large/yari-otomatik-derz-ve-asfalt-kesme-makinasi-1swyf-3366.jpg
allahhın rahmeti bereketi üstünüze olsun

murat_can66

• **
  • 468
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: ankara
« Yanıtla #23 : 03 Aralık 2014, 08:59:25 »
karapınar kardeşim ankaradayım dedin bazı yazılarında bende ankaradayım çelik  alcam ben  d2 1,2379  veya 420 hb bu çelikleri kesip vermiyor çelikciler istersen ortak bir alım yapa biliriz alacagım firma tellerinide vere bilirim görüşürsün  parça olayı hiç bir yerde o yüzden herkes ortak alıma gidiyor bilgin olsun neyse kardeşim kendine iyi bak allaha emanet ol  saygılar