İbrahim bey maşallah söyleyecek söz bırakmıyorsunuz. ellerinize sağlık
Teşekkür ederim
İbrahim bey,
Önceki versiyonu gibi gene üst seviye işçilik ve bakış açısıyla muhteşem bir eser olmuş..
Alkışlıyorum ve kıskanıyorum,kesin bir tane edinmek istiyorum:)
Elinize sağlık..
Teşekkür ederim,inşallah bu model bıçaktan 8-10 adet yapıyorum bakalım bunlardan bazılarını dostlar ile paylaşmayı düşünüyorum.
güzel ve temiz bir işçilik benim ilgimi daha cok yumru çekti desem yeridir
birde menevişte siyah rengi alması biraz kafa karıştırıcı oldu benim için kaç derecede meneviş yaptınız ?
ellerinize sağlık
Teşekkürler Özgür,Thuya yumrusu benim de çok sevdiğim bir ağaç inşallah bulmaya devam ederiz bu ağacı,fakat bir pelesenk geçtiki elime sorma gitsin ,bir dahaki bıçakta onu kullanacağım inşallah onuda burada sizler ile paylaşırım.Siyahlık konusuna gelince meneviş diye yazdım fakat aslında ısıl işlem sonrası oluşan bir renk bu ve çok zor çıkıyordu bende bu şekilde kullanayım dedim fenada olmadı sanki?
ellerine sağlık abi, çok güzel olmuş bu da. kıskanıyoruz artık seni:)
kabza çok güzel bir yüzeye sahip gibi duruyor, kaç kuma kadar zımparalandı ve sonra ne gibi işlemler uygulandı yüzeye merak ettim
acaba pimlerin de bu derece güzel parlamasının sebebi de bu mu?
Teşekkürler Emin ,kabza 80 kumdan başlanarak sırası ile 160-320-400-800-1200 kum zımpara yapıldı ve en sonunda da bez fırça ile parlatıldı,başka herhangi bir işlem yapılmadı,birde en başta akrilik vernik ile stabilize edildilmişti.
İşçilik çok temiz. Yumru harika. Herhalde tek eksik isminiz veya logonuz ustam.
Teşekkürler ,imza konusu ile bu aralar ciddi bir şekilde ilgileniyorum bakalım çok yakında artık yaptığım bıçaklar herhalde imzalı olacak.
söyleyecek söz yok hayran hayran bakıyorum...
Teşekkürler Bora
Ustadım. Benim ilgimi bıçaktan ziyade arka plan çekti.
Ellerine sağlık bıçak fotoğrafta daha da iyi, Ben denedim kalıte kontrulu yapıtım mükemmel

Teşekkürler Rasim usta,bakalım sırada ne var?
Baş yapıt.
Teşekkür ederim