İbrahim bey elinize sağlık,
Yaptıklarınızın hepsi bir başka güzel ama (belki aklımda hep bu tarz olduğu için
) Üst düzey bir işçilikle muhteşem bir bıçak olmuş..
Bora bey'in mesajını gördükten vitrin konusunda aynı fikirde olduğumu hatırlatmak istedim 
Teşekkür ederim
elinize sağlık, bence şu ana kadar yaptığınız en muhteşem bıçak...
vitrine çıkacaksa ben talibim...
Teşekkürler Bora beğenmene sevindim.
Kullanmaya kıyamaz insan. Elleriniz dert görmesin. Birde boynuzun en dıştaki dokuları kaybolmasaydı veya bir miktar korumaya çalışsaydınız o zaman işte hiç kullanılmaz saklanmaya değer bir bıçak olurdu. İşçilik güzel bıçak güzel çok fazla bile konuştum.
Teşekkürler beğenmenize sevindim,dıştaki dokunun kaybolmasını ben de çok istemezdim fakat kabzanın düzgün olması açısından böyle bir şekle getirmek zorunda kaldım,tabi bu arada da o dokular kayboldu malesef.
tam anlamıyla güzel olmuş kabzası ve yüzey taşlaması cok güzel sanırım ısıl işlem sonrası yüzeyler taşlanmış
bende olsa saklamam kulanırdım 
Özgür teşekkür ederim,söylediğin gibi ısıl işlem sonrası taşlama yaptım ve öylede bıraktım,ağız kısmını en son 800 kum zımpara ile bitirdim ve bu şekilde parlak oldu,bende bu görüntüyü beğendim ve böyle bıraktım.Kullanmaya gelince bu güne kadar yaptığım bıçakların bir kaçı hariç ikincilerini yapmadığım için malesef kullanmaya kıyamadım,hala yapıldıkları haliyle duruyorlar.Fakat bu bıçağın kesme performansını görmeni isterim ,inanılmaz bir keskinliği var,herhelde kulanması çok keyifli olur diye düşünüyorum.
çok temiz bir işçilik, gözlerimi alamadım gerçekten. ne diyeceğimi bilemiyorum, sadece muhteşem olmuş...

Teşekkürler Emin kardeşim
Bize diyecek hiç bir şey bırakmadın doğrusu, nefis olmuş, ellerine sağlık.
Teşekkürler Sefa ustam ,daha öncede söylediğim gibi, sizin yaptıklarınızın yanında bunun bence lafı bile olmaz.
Bende çok beğendim , fakat bir arkadaşın da belirttiği gibi boynuzdaki doku kaybolmasaydı sanki daha güzel olurdu 
Teşekkürler Soytürk
Çok başarılı, Ray Mears' a taş çıkarır.
Teşekkür ederim
İyi iş görür bu. saptaki işaret parmağının önündeki çıkıntı benim idealimdeki şekilde değil ama belki bu tarzı geliştirenler bir bildiği vardır. Deneyip görmek en iyisi. Tabi sonra müptelası olmak da var. 
Teşekkürler Eylem bey,beğenmenize sevindim.