heybetli bir canavar olmuş 
Teşekkür ederim
Soytürk, budur
genel form ve sap çok uyumlu olmuş gerçekten. Küçük bir tüyo, yüzeyi doğrudan işlemsiz bırakıyorsun, son perdah dövmesinde örsün üzerine su serpip son perdahı öyle döversen çok daha düzgün bir yüzeyin olacaktır
Ellerin dert görmesin.
Çok teşekkür ediyorum ustam tüyonu bu arkadaşın küçüğünü döverken vede kısmet olursa bundan sonra uygulayacağım, İnşallah kısmet olur da birlikte birşeyler de döveriz,hem keyifli olur hemde benim için çok öğretici
Soytürk ellerine sağlık kardeşim sap ve namlu çok uyumlu çok şık
Daha da iyi olacak tabi'ki zamanla
Sağolasın ustam

hakikaten çok sağlam bir duruşu var.... benim de çok hoşuma gitti, ellerine sağlık.. 
Teşekkür ediyorum,beğenmenize sevindim.
Ben beğendim
Rustik tarzı pek tutun dostum bakıyorum. Böyle devam 
Evet ustam, çok keyifli
valla bende beğendim ellerine sağlık durmak yok dövmeye devam 
hala ıraktayım 52 derece bir dönersem bende bir iki birşey yapacam yahu ellerim kaşınıyor :'(
İnşallah en kısa zamanda dönersin ustam, el kaşıntısına madırganın nasırı gayet iyi geliyor

, ben çarşamba günü dövdüm daha bugün elimin yarası iyileşti

Soytürk ustam taşlama açısını taşlama yapmadan önce döverek mi veriyorsunuz? Elinizden güzel bıçaklar çıkıyor. Elleriniz dert görmesin ve ellerinize sağlık.
Övgü dolu sözlerinize çok teşekkür ediyorum. Dövme yaparken ağız kısmını mümkün olduğunca inceltiyorsunuz zaten, suyunu verdikten sonrada taşta açıyorum ağzını, dolayısıyla açısını taşta açarken ayarlıyorum.
ellerine sağlık Soytürk, gerçekten duruşuyla güzel bir bıçak olmuş. tasarımını zaten zaman içinde oturtacaksındır, o sebeple aklımdakileri şimdilik söylemiyorum. ama bu tarzını bence biraz devam ettir, bu toplumun böyle işçiliklere ihtiyacı var

Beğenmene çok sevindim Emin ustam, elimizden geldiğince birşeyler yapacağız kısmet olursa