Bıçak Sanatı - Forum

Bıçak Taşıma Kanunu

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Ynt: Bıçak Taşıma Kanunu
« Yanıtla #40 : 22 Mayıs 2011, 12:39:21 »
Değil aslında, bir mesleğin icrası için gerekli olan kullanım amaçlı av bıçağı, mutfak bıçağı gibi şeylerde bir kısıtlama görünmüyor. Ama kama, kılıç vs gibi saldırı amaçlı şeyler kanunen özel izinle üretilebiliyor. En azından benim kanunu okuyup anladığım bu...

Kipmen Sanat web sitesi

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #41 : 23 Mayıs 2011, 08:47:51 »
kanunlarımızın en kısa zamanda güncellenmesi lazım kanuna göre topuz topuzlu kamçı diyor ama onları ancak müzelerde yada eski savaş filmlerinde görebiliyoruz :)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

MRA

• *
  • 1
  • Meslek: Makina Teknisyeni
  • Yer: Gölcük
« Yanıtla #42 : 05 Nisan 2015, 18:24:24 »
Hayırlı Günler Arkadaşlar Bu Kanun Yine Bi Arkadaşımızın Dediği Gibi Ben Nereye Çeksek Oraya Gidiyor.Ancak Şöyle Bir Durumda Söz Konusu Ülkemizdeki Olaylarda Gördüğümüz Üzere Astsubayların Pazar Meydanlarında Savcıların Adliyede Öldürüldüğü Göz Önünde Bulundurursak Bizim Bıçak Taşımamız Az Bile  Hatta Bu Durumda Rpg7 ile Filan Gezmemiz Lazım Ben 23 Yaşındayım 15 Yaşından Beri Sürekli Olarak Çakı Bıçak Vs. Şeyler Taşıyorum Çok Defa Asayiş Uygulamasında Gözbebeğim Bıçaklarım Gitti :( Bazende Bakıp Geri Veren Polis Abilerimiz Oldu Silah Olarak Kullandıktan Sonra Herşey Kullanılabilir Pantolon Kemerleri Çoğu Zaman Bıçaktan Daha Etkili O zamn Kemerde Takmayalım :)