arkadaşlar merhaba arkadaşımdan almış olduğum yılların eğesini bir konuda yayınlamıştım kendilerini anca bitirebilme fırsatım oldu bir dağ bayır bıcağıdır yaptık malzemeyi sertlik ölçümünden sonra ( 64hrc ) 300 derece meneviş yaptık 60-61 hrc civarına düşmüştür umarım bakmadık bilahire sapa gelince kabza kısmı yumşatılmadan elmas matkap ucu ile delindi valla bu sertlikteki malzemeyi elmas matkap peynir gibin deli veriyor

pimler 304 paslanmaz 6mm valla ip deliğine paslanmaz 6mm boru koyacaktımki baktım elimde yok öylece bıraktım kabza ağacına gelince o ayrı bir güzellik plesenk dir kendileri zımparalarken cıkardığı koku cok güzel .
performans testine gelince bıcakla 5e 10 malzemeyi ikiye bölünceye kadar yontum sonra birkaç tane kartonu (oluklu mukavvayı ) lime lime ettim akabinde koldaki kıllardan oldum gayet iyi bir performansı var .
ikinci bıcağa gelince videoya cekemedim ama M10 civata ve 8 lik inşaat demirirni kestim kendileri ile namlu resimdeki gibi çelik kokarmı demeyin bu HSS ler bileylerken bile kokuyor
sevmedim

ama görevini güzelce yerine getiriryor bu arada HSS olan hüseyinin
kusura kalma hüseyin dost civata kestim senin bıcakla siftah benden