Normalde yapılan işlere sırf güzel olmuş,elinize sağlık,bayıldım vs diye cevap yazıp başlığı kirletmem ama arada bir tebrik etmek de lazım
Bufalo boynuzunun tek dezavantajı- dış mekan kullanımda nemi suyu görünce deformasyona uğrayıp fulltang sapı birkaç milim dışarda bırakma ihtimalidir.
Teşekkür ederim,deformasyon konusunda haklı olabilirsiniz,zira ben daha dış etkenler karşısında ne gibi sorunlar çıkacağı hakkında bir tecrübem olmadı,sadece yakıştığını düşündüğüm için boynuz kullanmayı tercih ettim.Sonuçlarını denedikten sonra yine sizler ile paylaşırım.
elinize sağlık
Teşekkürler Bora bey
Abi ellerine sağlık çok güzel görünüyor,sıra diğerlerinde sanırım.Saygılar.
Teşekkür ederim beğenmene sevindim.
Normalde yapılan işlere sırf güzel olmuş,elinize sağlık,bayıldım vs diye cevap yazıp başlığı kirletmem ama arada bir tebrik etmek de lazım
Bufalo boynuzunun tek dezavantajı- dış mekan kullanımda nemi suyu görünce deformasyona uğrayıp fulltang sapı birkaç milim dışarda bırakma ihtimalidir.
genco'ya hem işçiliğin hakkını verme konusunda hemde boynuzun zamanla deformasyona uğraması konusunda kesinlikle kayıtılıyorum amaaaa.... böyle de çok bi harika olmuş arkadaş....profil, işçilik, malzeme valla 10 numara, yani ne denebilir ki başka... İbrahim bey ellerine sağlık....

Teşekkür ederim Murat bey beğenmenize sevindim,bu arada derilerim geldi malzemelerimin de bir çoğunu hazırladım bir kaç eksik malzeme kaldı ondan sonra ilk kılıfı yapmaya çalışacağım bakalım beğenecekmisin Murat bey,senin yaptığın kılıflar kadar iyi olmasa da bir şeyler ortaya çıkarmaya çalışacağım bakalım sonuç ne olacak.
Harikaaa ve yine EDC :'( :'( :'(
Teşekkürler Hüseyin ,yahu dur hemen sinirlenme bu daha önce profilini yayınladığım EDC sadece kabzası yeni ,profil yeni değil