Kılıf çok güzel işlenmiş. Ellerinize sağlık.Bu deri işlemeciliği nasıl yapılıyor forumda bununla ilgili ayrı bi konu başlığı var mı? Biraz baktım ama bulamadım.
hocam ip olarak ne kullandiniz ,tek bir ipi birkac kat yaparak mi acaba cözemedim tam ,benim aldigim ipler oldukca ince geldi simdi gözüme hata yapmak istemiyorum, deri oldukca pahali geldi maalesef fire ne kadar az verirsem o kadar iyi
ellerinize sağlık çok güzel çalışmalar .deri üzerindeki desenleri nasıl yapıyorsunuz ?
Hangisini beğeneceğini şaşırıyor insan. Aynı anda iki hedef görüp ikisini de vuramamak gibi bir his
Ben can alma fikrini sindiremediğim (yanlış anlaşılmasın iyi, kötü, doğru, yanlış gibi bir değerlendirme söz konusu da değil, haddim de değil. Sadece bana uymuyor galiba), girişimlerim de tatsız deneyimlere dönüştüğü için hissi oyunlardan biliyorum.
sadece merak ettiğim için yazıyorum.. murat üstat yaptığınız kılıflarda rengin açık kahve olmasının bir esprisi var mı ??desenler gözüksün diye mi bu renk seçildi?siyah olarak bir çalışma var mı??