Bıçak Sanatı - Forum

Etkinlikler

Ertarda

• *
  • 1033
  • Ertuğrul ARDA -1967
  • Meslek: İnşaat Müh.
  • Yer: Bornova-İzmir
Ynt: Etkinlikler
« Yanıtla #20 : 21 Mayıs 2012, 22:17:09 »
Bne de bugün itibariyle terhis olmuş bulunmaktayım :) her türlü toplaşmada üzerime düşeni yapmaya hazırım

Hadi hayırlısı, geçmiş olsun.
Be yourself, no matter what they say...........

Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..!

« Yanıtla #21 : 21 Mayıs 2012, 22:51:04 »
Orhan hoşgeldin  :2up

orhanbilgin

• 660
  • Orhan Bilgin
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22 : 22 Mayıs 2012, 08:47:37 »
Bne de bugün itibariyle terhis olmuş bulunmaktayım :) her türlü toplaşmada üzerime düşeni yapmaya hazırım

Hadi hayırlısı, geçmiş olsun.
sağol Ertuğrul abi.

Orhan hoşgeldin  :2up
Hoşbuldum Sefa ustam. Çok özledim herkesi

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #23 : 22 Mayıs 2012, 09:13:52 »
hoşgeldin orhanım bak bitti gitti :)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #24 : 08 Haziran 2012, 01:27:39 »
evet kımseden ses olmadıgı için ben sizlerı kütahyaya davet edeyım dedım eyerkı eylül ayında olursa bızım dede yadıgarı porsuk barajının kenarında sadece kendı akrabalarımızın bulundugu yaklaşik 10 hanelık cıftlıgımız var  yanlız mekan dag başinda elektırık yok  ama yatacak yer ve kalmak için  mazeme bol eyer uygun görörsenız hepınızı beklerım bı arada resımlerı yülerım
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #25 : 08 Haziran 2012, 09:39:37 »
eylüle girmeden, ramazandan hemen sonrası olsa ağustos sonu gibi, çok mu şey istemiş olurum acaba? ::)
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #26 : 08 Haziran 2012, 10:59:49 »
evet kımseden ses olmadıgı için ben sizlerı kütahyaya davet edeyım dedım eyerkı eylül ayında olursa bızım dede yadıgarı porsuk barajının kenarında sadece kendı akrabalarımızın bulundugu yaklaşik 10 hanelık cıftlıgımız var  yanlız mekan dag başinda elektırık yok  ama yatacak yer ve kalmak için  mazeme bol eyer uygun görörsenız hepınızı beklerım bı arada resımlerı yülerım

Murat çok cazip bir davet bu. Ancak zamanlama olarak bunlar seyahat etmemin imkansızlaştığı aylar olduğundan maalesef davete icabet edemiyorum. Yine de çok çok teşekkürler, ancak elimden teşekkür etmek geliyor.  :)
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

kaligraf

• 303
  • mücahit
  • Meslek: elektrik
  • Yer: manisa
« Yanıtla #27 : 09 Haziran 2012, 03:12:38 »
peki baska bir yer varmi etkinligi yapabileceigimz bu seferkine mutlaka gelmek isterim
edep bir tac imiş nuru hüdadan giy o tacı emin ol her beladan

YUNUS EMRE

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #28 : 10 Haziran 2012, 23:37:03 »
eylüle girmeden, ramazandan hemen sonrası olsa ağustos sonu gibi, çok mu şey istemiş olurum acaba? ::)
emıncım elımden gelenı yaparım bu konuyu babamla bı konuşmam lazım gecen sene eylülde toplandık dıye aklımda kalmış ben o yüzden o şekelde düşünmüştüm valla düşünen arkadaşlara mekanın fotograflarını daha önce yayınlamıştım

http://www.bicaksanati.com/forum/fotograf-teknigi/balikcinin-kadraji/

http://www.bicaksanati.com/forum/genel-muhabbet/bir-pazar-gunu/

arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31