Bıçak Sanatı - Forum

Sizce ?

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
Sizce ?
« : 18 Mayıs 2012, 00:07:01 »
Ustalarım abilerim linkteki çok amaçlı bıçağı almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir seçim tavsiye edeceğiniz bir başka bıçak yada daha uygun fiyata alabileceğim bir yer var mı ?
Görüşlerinizi ve önerilerinizi  şiddetle merak ediyorum ve ilginize teşekkür ediyorum.
http://www.hepsiburada.com/Liste/leatherman-super-tool-300-155504/productDetails.aspx?productId=outmy368&categoryId=19226

Ismet Guney

• 667
  • 1968
  • Yer: ankara
Ynt: Sizce ?
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2012, 09:36:33 »
bence ömürlük bir cok amaclı cakınız olur.ve o fıyata ebay de bıle bulamazsınız.
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir

« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2012, 13:15:24 »
Ben kullanıcıs değilim ama bir kaç arkadaşımda görüp incele fırsatım oldu. Gerçekten belli bir kalitede. Fiyatını bilemem ama uzun süre kullanıma dayanıklı bir yapısı var.

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2012, 13:24:43 »
siyahı daha iyi olur bu malzemeden 4 tanesine malesef cakı agızı yaptım ve taktım cakının dip kısmında bir sorun var galiba oradan kırılıyorlardı
benim dedikleri 2-3 yıllık kulanıcılarda sonuna kadar kulanan adamlar hepside aynı işi yapıyorlardı
elk .teknisyeni :)
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

Ismet Guney

• 667
  • 1968
  • Yer: ankara
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2012, 13:59:45 »
25 sene garantisi var zaten ,kırılan,bozulan parcayı degıstırıyorlar.
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2012, 14:32:21 »
surge veya wave modelleri daha kullanışlı ,ben wave kullanıyorum gayet dayanıklı.
askeriavürünleri.com sitesinden aldım . bence ara tuncay bey ile görüş sanırım internetteki fiyatı üzerinden de bir şey yapabilir.samsundan bora atalay diye referans verebilirsin ben siyah wave'yi 200 tl ye aldım,kapıda nakit ödeme ile...

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2012, 22:56:44 »
surge veya wave modelleri daha kullanışlı ,ben wave kullanıyorum gayet dayanıklı.
askeriavürünleri.com sitesinden aldım . bence ara tuncay bey ile görüş sanırım internetteki fiyatı üzerinden de bir şey yapabilir.samsundan bora atalay diye referans verebilirsin ben siyah wave'yi 200 tl ye aldım,kapıda nakit ödeme ile...
Bora bey söylediğiniz sitede leatherman marka satılmıyor ama dediğimiz gibi wave modelini inceledim o daha bi sanki kullanışlı ve özllikli gibi geldi
http://www.hepsiburada.com/Liste/leatherman-wave-tool/productDetails.aspx?productId=spormyd3507&categoryId=19226#Gorseller bu fiyat olarak nasıl sizce

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2012, 22:59:00 »
bence ömürlük bir cok amaclı cakınız olur.ve o fıyata ebay de bıle bulamazsınız.
İsmet abi bu markadan alcağım bi model ama  inşallah hayırlısıyla iyi bi model ve uygun fiyatlı olur  ;)

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2012, 23:01:44 »
siyahı daha iyi olur bu malzemeden 4 tanesine malesef cakı agızı yaptım ve taktım cakının dip kısmında bir sorun var galiba oradan kırılıyorlardı
benim dedikleri 2-3 yıllık kulanıcılarda sonuna kadar kulanan adamlar hepside aynı işi yapıyorlardı
elk .teknisyeni :)
Ben abilerim kadar horkullanmam galiba bana baya uzun yıllar gider  :D

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2012, 23:19:25 »
doğrudur biz biraz hor kulanıyoruz :)
ben gerber taraftarı olan biriyim uzun yıllar kullandım ama malesef güzel memleketimde hem yok var olanda bayağı pahallı :)
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2012, 23:52:30 »
doğrudur biz biraz hor kulanıyoruz :)
ben gerber taraftarı olan biriyim uzun yıllar kullandım ama malesef güzel memleketimde hem yok var olanda bayağı pahallı :)
Ustam duygusal sebepler olmasa zaten evlerimiz bunlarla dolar taşar zaten  :D

tarık

• 205
  • Meslek: teknisyen
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #11 : 20 Mayıs 2012, 00:49:55 »
o kadar kafanıza takılırsa pazar günü de açık karaköyde güllüoğlunun yanında meydan var disbiritörde kendileridir zaten bakın inceleyin pzarlık yapın beğenirseniz alısınız hem canlı canlı daha iyi fikir sahibi olursunuz

bora atalay

• 1515
« Yanıtla #12 : 20 Mayıs 2012, 14:21:17 »
Bora bey söylediğiniz sitede leatherman marka satılmıyor ama dediğimiz gibi wave modelini inceledim o daha bi sanki kullanışlı ve özllikli gibi geldi
http://www.hepsiburada.com/Liste/leatherman-wave-tool/productDetails.aspx?productId=spormyd3507&categoryId=19226#Gorseller bu fiyat olarak nasıl sizce

çok uygun bence alınabilir...

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin
« Yanıtla #13 : 20 Mayıs 2012, 19:40:17 »
o kadar kafanıza takılırsa pazar günü de açık karaköyde güllüoğlunun yanında meydan var disbiritörde kendileridir zaten bakın inceleyin pzarlık yapın beğenirseniz alısınız hem canlı canlı daha iyi fikir sahibi olursunuz
Aslında olabilir müsait olduğum bi zaman oraya uğrayabilirim ilginiz için sağolun

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin
« Yanıtla #14 : 20 Mayıs 2012, 19:41:14 »

çok uygun bence alınabilir...
İlginiz için çok sağolun Bora bey

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin
« Yanıtla #15 : 09 Haziran 2012, 21:46:31 »
Ve tavsiyelerinizi de göz önünde bulundurarak Leatherman Wave Tool'umu almış bulunmaktayım. Bu modeli seçmemi tavsiye eden Bora beye çok teşekkür ederim.

bora atalay

• 1515
« Yanıtla #16 : 10 Haziran 2012, 00:21:14 »
güle güle kullanın   :)

gecmisgelecek

• 573
  • Mustafa Tekin