Arkadaslar , gun itibari ile 88 uye sayisini bulmus gozukuyoruz , ne zaman bakarsaniz bakin gunun herhangi bir saatinde de uye olmayan birilerinin - hem de en teknik konularda - gezindigini de gozlemliyebiliyorum. Aramizda agir sanayii , celik konstruksiyon ,vb profesyonellerinden , bu adamlari yetistiren hocalara - simdilik bir tane gerci - , mimarlara , gecimini bicak uretip satarak kazanacagini sanan - bir kismi da oldukca ciddi - arkadaslardan , ciddi koleksiyonerlere , outdoorculara ,demir dovmenin hobi oldugunu sanan aslinda hayatlarini kazanmak icin yaptiklari isi hobi kabul ettiklerini bilmeyen , ayrica disci , doktor gibi bir parmagina bisey olsa surunecek bir dolu adam birikmisiz. Ortalama her gun yeni bir uye foruma katilmakta. Forum kendi icinde digerleri gibi bir chat ortamindan cok kendi ciddiyetini de coktan olusturmus durumda ve yeni katilan her uye ile de bu konsept artmakta gibi... gunluk arama motorlarinda her gecen gun , isin meraklisi icin daha fazla buradan data ile karsilasiliyor .cok da eski olmayan ilk kuruldugu gunler bir sorumuza 2 gun icinde biri cevap verirse sansli hissettigimiz su yerde simdi yarim saat icinde cevap alamadiginda sinirlenmeye baslayan uyelere rastliyoruz . sizin de icinizden hic soyle "yaziyorum ama ne menem biryere yaziyorum , kim bu bilgileri alip ne yapiyor, buranin durumu nedir " diye gecmiyor mu ?