Çoktandır buluşup tanışma fırsatımız olamadığından dolayı en sonunda dün rasim ustayı ziyaret edebildik Emin bey kardeşim beni sabah 9 gibi evden aldı ve direkt eyüp e doğru yollandık rasim ustanın yerine geldik kendisi cok sıcakkanlı ve misafir perver bir insan allah razı olsun tabi boş gitmedik bir dünya çelik arabanın bağajında yarısı ona yarı si bize diye düşünmüştük ama heyacandan onunkilerede sulanmışım

ilk başta benim gemi subaplarını dövmeye başladık tabi başladık diyoruzya rasim usta başladı bize hiçbirşey yaptırmadı
motor subapları tam istediğim çelik çıktı diyebilirim onları lama haline getirdik taşlattık (sonrasında yumşatma işni ben haledeceğim)
akabinde bendeki 1095 lerle rasim ustanın testere lamalarını ufak ufak kesip birbirine kaynattık sonrasımı sonrası muhteşemdi zamanın nasıl gectiğini anlayamadık öğlene doğru Seyit bey kardeşimiz geldiler akşam üstü Burak ustamız biraz sonrada ibrahim bey geldiler .
birde Forumumuzun yeni üyesi şahin bey kardeşimiz vardı onun kafası bayağı bir karıştı
Rasim ustaya tekradan teşekür ediyorum
saygılar .