Bıçak Sanatı - Forum

Kim Milyoner Olmak İster e Giden Masum Varoş

tolga arıkan

• 525
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bolu- ankara
Ynt: Kim Milyoner Olmak İster e Giden Masum Varoş
« Yanıtla #20 : 08 Mayıs 2012, 13:33:54 »
Ali başarılar dilerim  :2up

YAŞAR PEHLİVAN

• 362
  • Meslek: memur
  • Yer: sakarya
« Yanıtla #21 : 08 Mayıs 2012, 13:39:03 »
Ali kardeşim, başarılar diliyorum rahat ol herşey para değil...

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #22 : 08 Mayıs 2012, 21:23:15 »
ali sen kalbını temıztut evlenenle iş kurana ALLAH  yardım eder sana kendı evlılıyımı anlatsam gülersın ben hanımla evlenırken kapıcı daıresı bulmuştuk orada yaşamayı hayal ederken kendı evımız oldu düyünümüz hıc borcsuz bıttı sen yeterkı kalbınıtemız tut
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #23 : 09 Mayıs 2012, 00:03:31 »
hindistanın varoşu gider parayı alır bir de filmini çekerler
ben ömrüm boyunca bir arada göremiyeceğim paranın yarışmasında ön elemeye giderim 8 de arıyacaklar der saat 00-00 olur kimse aramaz çok zoruma gitti...
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
« Yanıtla #24 : 09 Mayıs 2012, 08:57:50 »
hadi hayırlısı, takipdeyiz.....  ;)
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

tian92

« Yanıtla #25 : 09 Mayıs 2012, 08:59:41 »
hindistanın varoşu gider parayı alır bir de filmini çekerler
ben ömrüm boyunca bir arada göremiyeceğim paranın yarışmasında ön elemeye giderim 8 de arıyacaklar der saat 00-00 olur kimse aramaz çok zoruma gitti...

Elemede ne soruyorlar? Nelere dikkat ediliyor?

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #26 : 09 Mayıs 2012, 09:05:12 »
yarışmaya gelme sebebiniz nedir soru bu ve sanırım yarışmak için gerekli özelliklere sahip bi insan değilmişim ki geri dönen olmadı rüya bitti hayalleri bi kenara bırakıp gerçek hayata geri dönme vakti geldi

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #27 : 09 Mayıs 2012, 09:29:34 »
Oraya katılanların ilginç bir hikayesi olunca reytinge katkısı oluyor.  :-\
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

tian92

« Yanıtla #28 : 09 Mayıs 2012, 09:35:02 »

Hikaye bulmak ve sıkmak lazım. parayı aldıktan sonra tanıyanlara madara olsan ne olur. :)

Ali ben bu dünyada kimseye sırtımı dayamadım. Kimseden yardım beklemedim. Ve halen kendim çabalıyorum. Boşver aramasalar ne olur. Sonuçta bileğinin gücüyle ve aklınla bu dünyadan sende hisseni alırsın. Sen rızkının peşinden koş Allah yardım eder.

muraterkut

• 1119
  • Murat E. Köroğlu / 1969
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: samsun
« Yanıtla #29 : 09 Mayıs 2012, 10:12:05 »

Hikaye bulmak ve sıkmak lazım. parayı aldıktan sonra tanıyanlara madara olsan ne olur. :)

Ali ben bu dünyada kimseye sırtımı dayamadım. Kimseden yardım beklemedim. Ve halen kendim çabalıyorum. Boşver aramasalar ne olur. Sonuçta bileğinin gücüyle ve aklınla bu dünyadan sende hisseni alırsın. Sen rızkının peşinden koş Allah yardım eder.
aynen, devam Ali .................... ;)
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
dediler ilim geride, illa edep illa edep.....

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #30 : 09 Mayıs 2012, 10:49:57 »
bunu atlatmam 1-2 günümü alır ama biliyorum ki bu da geçicek Allah beterinden sakınsın
zaten kenan ışık komple parayı alırım diye korktuğundan kabul etmemiştir yarışmaya :)

karadağlı

• **
  • 152
  • Meslek: mekanik-kaynak-montaj
  • Yer: eskişehir
« Yanıtla #31 : 10 Mayıs 2012, 00:17:56 »
sen kalbini temiz tut kardeşim.hem o para nasibinde varsa döner dolaşır gelir.ayrıca hayırlısıysa gelsin inş  :)
KULDAN KULA ZARAR GELMEZ HAK ZARAR YAZMADIKÇA.HAK KULA ZARAR YAZMAZ KUL AZMADIKÇA.

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #32 : 10 Mayıs 2012, 00:40:59 »
Burada 40'lı yaşlara geldim gibi, hala elde avuçta bişey yok, biyerlerini yırtıyorsun, çalışıyor çabalıyorsun sonuçta eline paradan daha değerli şeyler geçiyor. Haybeden gelen haybeye gider, seni de etrafındakileri de yozlaştırır, hayırlısı olmuş bence. Mali durumu değil, insan ancak ve ancak bakış açısını değiştirdiğinde mutlu ve zengin olur. Cep delik, cepken delik iken, elde olan 3 kuruşunu gidip hayatına değer katacak bişeylere harcıyorsan zaten zenginsindir. Kimleri gördük, kirasını ödeyemezken Iphone alanı mı dersin, deli gibi parası varken kendinden bile sakınıp bankada-borsada parasını daha da büyütmeye çalışıp yaşlanıp mutsuz ölenleri de gördük. Hiçbiri mutlu değildi, çünkü hayata bakış açıları sakattı. Aşkla evlenmek isteyen için para gerekmez, bir işin olsun, başını sokabileceği bir çatı olsun, bi de seni seven seninle birlikte hayatı omuzlamışsa gerisi boş...

Kipmen Sanat web sitesi

ali rıza

• 1066
« Yanıtla #33 : 10 Mayıs 2012, 08:59:03 »
nasip be abi saldım zaten kaldığım yerden devam hayatıma :)

tian92

« Yanıtla #34 : 10 Mayıs 2012, 09:00:02 »
Burada 40'lı yaşlara geldim gibi, hala elde avuçta bişey yok, biyerlerini yırtıyorsun, çalışıyor çabalıyorsun sonuçta eline paradan daha değerli şeyler geçiyor. Haybeden gelen haybeye gider, seni de etrafındakileri de yozlaştırır, hayırlısı olmuş bence. Mali durumu değil, insan ancak ve ancak bakış açısını değiştirdiğinde mutlu ve zengin olur. Cep delik, cepken delik iken, elde olan 3 kuruşunu gidip hayatına değer katacak bişeylere harcıyorsan zaten zenginsindir. Kimleri gördük, kirasını ödeyemezken Iphone alanı mı dersin, deli gibi parası varken kendinden bile sakınıp bankada-borsada parasını daha da büyütmeye çalışıp yaşlanıp mutsuz ölenleri de gördük. Hiçbiri mutlu değildi, çünkü hayata bakış açıları sakattı. Aşkla evlenmek isteyen için para gerekmez, bir işin olsun, başını sokabileceği bir çatı olsun, bi de seni seven seninle birlikte hayatı omuzlamışsa gerisi boş...
+ 1 Aynen

ibrahim 1969

• 540
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #35 : 10 Mayıs 2012, 09:31:31 »
+100000000

Ismet Guney

• 667
  • 1968
  • Yer: ankara
« Yanıtla #36 : 10 Mayıs 2012, 16:09:46 »

Emreye harfi harfine katılıyorum..
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #37 : 11 Mayıs 2012, 00:14:24 »
çok paranın mutsuzluk, getırdığını kendı gözlerımle gördüm.  para denen kağıt parçaları ihtiyaçlarımızı  daha çabuk  elde etmemızı sağlıyor o kadar..   ve bu çok fazla mıktarlarda olursa    emın ol  bır sure sonra tatmınsızlıkle beraber bır suru sorunu beraberınde getırıyor.   

ne ıstedığını bılıyorsan, iç huzurunu bulabılmıssen gerısı boş Ali  ;)  sağlığın yerınde ıse " bu en önemlısı " ıkı üç hafta önce bır gıttım geldım o taraflara  :D   
   seni anlıyabılen bır eş , başını sokabıleceğin bır yer  , yiyeceğin bır lokma ekmeğin , ve  aılenın ve senın hayatını ıdame ettırebıleceğin bır işin varsa ne mutlu sana derim..
  hayatta aradığımız tek şey huzurdur ,  ama bazen bunu unutabılıyoruz  ..

saldım gıtsın dıyorsun ya..?    o,da yanlış kardeşim.  yapışacaksın hayatın bır ucuna sıkı sıkı tutacaksın  bır daha bırakmamacasına  ...   ;)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
« Yanıtla #38 : 11 Mayıs 2012, 04:15:05 »
 »Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır.
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #39 : 11 Mayıs 2012, 12:03:31 »
Ali, senin yapabileceğin tek şey bir "iş" yapmak. bir meslek sahibi olmak. ama yaptığın işi gerçekten ciddiyetle, samimiyetle, severek ve özveri ile yapmalısın. ancak o zaman o iş sana yetecek bir rızık sağlar. bir insan bir işi iyi yapmayı bilmeli. yaptığı iş ne olursa olsun, o iyi yapmayı bildiği iş, onu geçim sıkıntısından kurtaracaktır diye düşünüyorum.

ve tabi özellikle günümüz kapitalist anlayışında bizler maalesef "çok" peşine düşüp "kâfi/yeterli" olana razı olmamaya başladık. senin sahip olduklarına özlem duyanları hatırlayarak haline ve imkanlarına tebessüm etmeli, senden daha ileride olanlara bakarak da sadece gayrete gelmelisin....
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/