o sazanların resmını oraya koyuyorsun ama ayıp oluyor , tutan var tutamayan var :'( + 1 artı dükkandan birtürlü çıkamayan var (
gel tabı ya odun atesınde pişireyım ben sazancıkları. yanına bol salata ondan sonra benı tansıyon yükselmesinden acile kaldırırsınız.. şaka bır yana ustam havalar bıraz daha ısınsın yanına gelmeyı düşünüyorum . tabı özgürüde kandırabılırsem
o sazanların resmını oraya koyuyorsun ama ayıp oluyor , tutan var tutamayan var :'( burada sular lımıtlerı gectı balık tutmak çok zor içim gidiyor ama artık suların dusmesını beklıyeceğiz
Alıntı yapılan: Taner Salar - 01 Mayıs 2012, 00:00:00o sazanların resmını oraya koyuyorsun ama ayıp oluyor , tutan var tutamayan var :'( burada sular lımıtlerı gectı balık tutmak çok zor içim gidiyor ama artık suların dusmesını beklıyeceğiz +10 hele bu sazanın güveçte bir çorbası olur üstadlar amann diyeyim sabah sabah ağzımın suları aktı
Güle güle kullan o çakı benim çok hoşuma gitti. Nazar değerse benden bil. (Maşallah)
en alttaki resmin geri planında çok güzel çadır kamp kurmalık yerler olur birde mangal
Alıntı yapılan: tian92 - 01 Mayıs 2012, 13:36:52Güle güle kullan o çakı benim çok hoşuma gitti. Nazar değerse benden bil. (Maşallah) merak etme ben senın yerıne doya doya kullarım onu
valla özendiriyosun muratım balıklar güzel doğa güzel en kısa sürede oraya birlikte gidelim şöyle mangal falan offff offffff
Alıntı yapılan: balıkcı - 01 Mayıs 2012, 16:59:24Alıntı yapılan: tian92 - 01 Mayıs 2012, 13:36:52Güle güle kullan o çakı benim çok hoşuma gitti. Nazar değerse benden bil. (Maşallah) merak etme ben senın yerıne doya doya kullarım onu Tekrar hatırlatayım suyla fazla temas ettirme ahşap golak cila suya dayanıklı değil şişerse kötü olur demedi deme,ama namlu 440c pas sorunu yok