Sinan, harika olmuş, özellikle balçaktaki işçilik gözlerime bayram yaşattı. Ellerin dert görmesin . Kılıf da çok hoş gerçekten....
Alıntı yapılan: emrekipmen - 26 Nisan 2012, 01:58:11Sinan, harika olmuş, özellikle balçaktaki işçilik gözlerime bayram yaşattı. Ellerin dert görmesin . Kılıf da çok hoş gerçekten....aha.... kılıfı beğenen biri çıktı, sevgili emre ustam, ağzın bal yesin, her dileğin olsun, işlerin kolay gelsin..... şaka bir yana bu dileklerim tüm servgili formdaşlarım için de geçerlidir, (emre ustaya +1 ama)....
Tebrikler, mükemmel bir bıçak olmuş. Bir sorum var; bakır balçakların üzerinde nasıl bir koruma tabakası var, bir süre sonra oksidasyondan kararıyor ya onun için sordum. Ufak tefek çarpmalarda da zedelenmeyecek mesela
Bende sizinle aynı fikirdeyim Emre ustam doğal görüntüsü çok hoşuma gidiyor çok güzel bir tad veriyor bıçağa zenginlik katıyor.. Emre ustam hiç bir şey yapmadım diyebilirim polisajda ne kadar parladıysa o üzerine herhangi bir şey kaplamadım...bakır ustam fotografta öyle duruyor sanırsam yanlız işçiliği çok zor 3 tane uç kırdım delerken acayip sarıyor matkaba..