ayiptir beyler... belki bi mazereti vardir hemen afise etmeye gerek yok bence insanlik hali net kesiktir, hastalik yada cenaze gibi bi olay vardir ilgilenememistir bunlar gibi bi mazereti olabilir.. böle konularin özelde çözülmesi lazim satilan mal alinan para özel ise alinamayan para da kimseyi ilgilendirmez cihan beyin dedigi gibi kimseyi zan altinda birakmayin para almadan tanimadiginiz emin olmadiginiz birisine malzeme gondermisseniz bunun ceremesi size aittir yani burda dikkatli olmasi gereken kisi satisi yapandir forumun geri kalani degil.
Bu forumda sayılamayacak kadar çok paylaşım oluyor, kimi bedeli karşılığında kimi de bedelsiz. Durum öyle yukarıda Onur arkadaşımızın söylediği gibi değil. Burada iyi niyete dayalı iletişim bir bozulmaya başlarsa ve güven kaybı yaşanırsa emin olun bundan herkes nasibini alacaktır.
Serdarı iyi tanırım, bu foruma üye olmadan öncesinden iletişimim var. Şuna herkes inanmalı ki Serdarın öyle parayla pulla işi yoktur, üçün beşin arkasını aramaz. İnsana dokunan "enayi" yerine koyulmaktır, eminim bu duyguyu yaşamak bir çok insanı zaman zaman çığırdan çıkarabilir. Öyle sanıyorum ki arkadaş serdarı arayıp ödeme yapmayacağını söylese Serdar buna içtenlikle "eyvallah" diyecek yapıda. Forumun sorumluluğunu taşıyan biri olarak söylemeliyim ki bu işler "bizim üzerimize vazife", buranın sağlıklı ve dürüstçe yürüyebilmesi açısından bu tür şeylere olağanüstü gayret ememiz de gerekiyor. Ben konuyu serdar arkadaşımızla konuştum, kendisi isim yazmak istememiş ama ben sorumluluğumuzdan ötürü, yazmam gerektiğinin daha uygun olduğunu düşünüyorum.
Ezcümle, sözü edilen arkadaşımız "Erol Yurtseven" dir, madem ki konu buraya taşındı kendisinin eğer varsa bu konuda açıklamasını burada paylaşmasında bir sakınca yok.