Soytürk nihayet, gayet güzel görünüyor. Bir tek, taşlama eşiğindeki "V" yi "U" yapsaymışsın daha iyi olmazmıydı ki. Ellerine sağlık, güle güle kullan.
eline sağlık gayet güzel olmuş
elinize sağlık
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 16 Nisan 2012, 00:10:13Soytürk nihayet, gayet güzel görünüyor. Bir tek, taşlama eşiğindeki "V" yi "U" yapsaymışsın daha iyi olmazmıydı ki. Ellerine sağlık, güle güle kullan.Aynen yahu Soytürk, bitek ona taktım sadece, gerisi al beni tepe tepe kullan diyor bıçağın, bence iyi bıçak da bunu dedirtmeli
Soytürk Bey elinize sağlık güzel olmuş. Sapındaki halka daha ufak olsa nasıl olurdu diye gözümde canlandırmaya çalıştım. Ayrıca ağırlık merkezini etkileyecek bir ağırlık yapıyormudur diye düşündüm.
Soytürk çok güzel olmuş , pazar günü gelemediğim için üzüldüm .
Sonunda yaptığım bıçaklardan biri olan Avcı Bıçağını yayınlamaya karar verdim. Karar verdim diyorum çünkü Maşallah diyelim forumumuzda çıta bayağı bir yükseldi ve harika eserler üretilmeye başlandı ( yanlış anlaşılmasın ilk yapılan bıçaklar olarak ) buda kendi yaptığım bıçakları beğenmeme yol açıyor malesef fakat dayanamadım ve ilk yaptığım avcı bıçağını sizlerin beğenisine sunuyorum, selamlar herkese. Çelik alman dick bıçaklarında kullanılan 4116 numaralı çelik ( performansı harika geç köreliyor su alması sorunsuz ). Kabze eski meşe parkeleri değerlendirdim sonuç beni tatmin etti Parlak bıçak sevmediğim için saten finisajda bıraktım (süper mop denilen bir malzeme kullanıyorum )
ustam eline sağlık sağlam kullanışlı ergonomisi tam bir bıçak olmuş eline sağlık bence sen hiç ara vermeden elin el verdiğince bıçak çıkartmaya çalış çok güzel bir ortamın var günün stresini atacağın bir ortam kurmuşsun bunu değerlendir..
Alıntı yapılan: Soytürk Dönmez - 15 Nisan 2012, 23:59:54 Sonunda yaptığım bıçaklardan biri olan Avcı Bıçağını yayınlamaya karar verdim. Karar verdim diyorum çünkü Maşallah diyelim forumumuzda çıta bayağı bir yükseldi ve harika eserler üretilmeye başlandı ( yanlış anlaşılmasın ilk yapılan bıçaklar olarak ) buda kendi yaptığım bıçakları beğenmeme yol açıyor malesef fakat dayanamadım ve ilk yaptığım avcı bıçağını sizlerin beğenisine sunuyorum, selamlar herkese. Çelik alman dick bıçaklarında kullanılan 4116 numaralı çelik ( performansı harika geç köreliyor su alması sorunsuz ). Kabze eski meşe parkeleri değerlendirdim sonuç beni tatmin etti Parlak bıçak sevmediğim için saten finisajda bıraktım (süper mop denilen bir malzeme kullanıyorum )Eline sağlık,her ortamda kullanılacak güzel bir bıçak olmuş.
Eline sağlık güzel görünüyor güle güle kullan
Abi eline sağlık,Güzel bıçak olmuş.Bu süper mop dediğiniz süngerimsi bir zımpara dimi.Bende bu tarz bir zımpara var.Bununla bıçak bilemek oldukça keyifli oluyor.Saygılar...