Ne diyeyim bilemedim, harbiden duygulandım. 2 yıl önce yalnızdık, şimdi bir bilinç oluştu, bunun en iyi örneklernden birisi sensin İbrahim, gerçekten üst düzey bir işçilik, bunun yanında sanatsal yapıt anlamında da bence bir standartı belirleme yolundasın, sadece yaptığın bıçaklarla değil, bıçakları resimlemen ile, sunuşun ve alçak gönüllülüğün ile. 10 numara gerçekten 10 numara olmuş.
Bu arada Rasim ustamızın da elinden öpüyorum, gerçekten birinci sınıf bir şam çeliği. Acaba bu uğraşlarını devam ettirip bizim de kullanacağımız damaskus hammadde üretmeyi düşünür mü diye hayal etmekteyim 
Teşekkür ederim Emre usta ,bu güzel sözlerin ne kadarını hak ediyorum bilmiyorum fakat bu güzel düşünceler beni biraz daha dikkatli davranmaya ve yaptığım bıçaklarda çok daha fazla dikkatli olmaya sevkedecek ,yani işim biraz daha zorlaşacak gibi görünüyor.Rasim ustaya gelince,eminim bundan sonra yapacağı şam çelikleriyle hepimize bir görsel şölen yaşatacak,hatta ben önceden haber vermiş olayım şu anda kendisinin bir dostu için hazırladığı bir bıçak var ki tam bir ustalık işi ,tahmin ediyorum kendisi bunu yakında bizlerle paylaşacaktır.
İbrahim abi şaşırmamaya çalışıyorum ama olmuyor, eline emeğine sağlık her zamanki gibi harika...
Saygılar...
Teşekkür ederim Uğurcan
tamamen sökülüp takılıyor olması bir başka ayrıcalık katmış, gerçekten yabancı sitelerdeki bıçaklara falan bakıyor gibi hisstettim kendimi biran, bu form sayesinde İbrahim bey, sizin gibi gizli kalmış cevherler tek tek su üstüne çıkıyor.... ellerinize sağlık... bu formun kuruluşunda ve devamında ön ayak olmuş ve emeği geçen herkese birkez daha yürekten teşekkürler.... 
Bu güzel düşüncelerinizden dolyı size ve emeği geçen tüm dostlara çok teşekkür ederim.
abi ne diyeceğimi bilmiyorum. çok başka bir bıçak olmuş bu. hem damascusu hem içşiliği... gerçekten çok başarılı. elleriniz dert görmesin. birlikte böyle güzel bir çalışma ortaya çıkartmanızı da ayrıca tebrik ediyorum. ciddi bir özveriyle elde edilen bu kıymetli damascus'a zaten ancak yine böyle güzel bir bıçak yapılabilirdi. formu, tasarımı, işçiliği gerçekten çok üst düzey bir çalışma... tekrar tebrik ediyorum... 
Çok teşekkür ederim Emin bey
Çok güzel bıçak çok güzel resimler. Elinize sağlık.
Teşekür ederim
İbrahim ustam gerçekten muhteşem bir eser olmuş, Rasim ustamı da tebrik etmek istiyorum olmuş işte , 10 numara damaskus olmuş, yanlız birşey var sizin gibi üst düzey ustalar yüzünden ben kendi adıma konuşayım yaptığım bıçakları yayınlamak gelmiyor içimden çünkü çok yavan kalıyorlar malesef :'( tekrar tebrik ediyorum her iki ustamıda 
Teşekkür ederim bu güzel düşünceleriniz için,fakat kendi yaptığınız bıçakları burada yayınlamamanız çok büyük bir hata bana kalırsa çünkü burada ustaların eleştirileri ve önerileri sizi daha güzel bıçaklar yapmaya yönlendirecektir diye düşünüyorum, ben sizin yerinzde olsam her yaptığım bıçağı burada yayınlardım ve ustaların yaptıkları eleştirileride çok dikkatli bir şekilde takip eder önerilerini de bir sonraki bıçakta uygulamaya çalışarak daha güzel bıçaklar yapmaya çalışırdım,ben en azından böyle yaptım size de bunu öneririm.

Bu mudur? Bu dur!...
Teşekkür ederim
gerçekten 10 numara işçilik her iki ustamada teşekkür ederim,bizlere böyle güzel görsel bir şölen izlettiğiniz için bu bir başlangıç gibi geliyor bu tür damascus çalışmaların başlangıcı tekrardan teşekkürler ustalarım sağolun varolun... 
Teşekkürler Sinan