Bıçak Sanatı - Forum

pad nerden bulurum

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
pad nerden bulurum
« : 31 Mart 2012, 02:46:12 »
selam arkadaşlar yine size işim düştü günlerdir aradım aradım yok ne internette nede dışarda bulamadım ne adı belli ne şekli şemali
son çare size sormak istedim
resimdeki pempe olan pad nerden bulurum,artık adı neyse nasıl yazılıyorsa bilmiyorum  :'(

http://images.bizde.com/109/wooden-dummy-tahta-adam-mb71171_1092847_r1.jpg

Ynt: pad nerden bulurum
« Yanıtla #1 : 31 Mart 2012, 02:55:23 »
İzolasyon malzemesi satan yerle bakıştır. Orada bulursun.

merttt9

• 1419
« Yanıtla #2 : 31 Mart 2012, 03:00:21 »
İzolasyon malzemesi satan yerle bakıştır. Orada bulursun.
sağol izolasyonla alakalı dükkanları gezip resmi fotomakinamda göstereyim ip ucundan yola çıkayım  :2up

enemymortar

• 179
  • Ahmet Özgen
  • Meslek: Mali Müşavir
  • Yer: Afyonkarahisar
« Yanıtla #3 : 31 Mart 2012, 08:44:28 »
Kamp malzemeleri satan yerlerde veya büyük yapı marketlerde uyku tulumunun altına sermek için kullanılan benzer malzemeden mat diye satılan ürünler var. Sanıyorum mat işinizi görebilir.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #4 : 31 Mart 2012, 10:14:50 »
evet mat'lardan yapabiirisni bunu kolayca Mert. hayırdır wing chun'a mı merak saldın >:D
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

merttt9

• 1419
« Yanıtla #5 : 31 Mart 2012, 22:37:01 »
bugün baktım alışveriş yerlerinde plates minderi 60 tl ,diğer yerlerdede yoktu,60 tl lik fena değildi ama pahalı yani alıp kesip güzel yapabilirdim
kamp malzemesi satan yer bulamadım birde izalosyan dükkanlarını sordum onlarda şehrin alt tarafında uzak yerdeymiş uzak kaldı,çarşıda yoktu
sanırım internetten getirtcem
wing chung wooden dumy güzel ama bunu yapması çok zor,bu süngerleri spor yapıp zayıflamaya bahane olsun diye alıcam  :2up

bilgiler için sağolun,serkan usta pmden atmış
bu uygun gibi
http://www.hepsiburada.com/Liste/cosfer-pilates-minderi-yoga-mat-4mm-ksf-2/productDetails.aspx?productId=sporzf128&categoryId=27061482

« Son Düzenleme: 31 Mart 2012, 22:41:04 Gönderen: merttt9 »

tarık

• 205
  • Meslek: teknisyen
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #7 : 31 Mart 2012, 22:51:03 »
parkecilere git lamine parkenin altına serilen şilte adında bir malzeme var bak bakalım ok

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #8 : 01 Nisan 2012, 00:07:26 »
gri renkli izolasyon matları var. Bildiğin mattan farksız. Rulo halinde satıyorlar. Hatta bunların boru izole etmek için olanları da var. Olmadı, eski bir kilim ya da varsa keçeyi sar gitsin.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

merttt9

• 1419
« Yanıtla #9 : 01 Nisan 2012, 00:10:23 »
çok iyi epey bilgi geldi  :2up

arnavut-engin

• 207
  • Engin Uzakgören
  • Meslek: otomobil
  • Yer: kütahya/merkez
« Yanıtla #10 : 01 Nisan 2012, 01:48:38 »
ev içerisinde taban laminantlarının altına koyulan şilti dennilen malzeme var rengi siyah ve beyaz olarak çok kolay bulunan bi malzeme. ayrıca pembe olanının ayrıcalığı nedendir bilemem. :2up
Boş zaman yoktur, boşa geçen zaman vardır!!!

merttt9

• 1419
« Yanıtla #11 : 01 Nisan 2012, 01:50:36 »
ev içerisinde taban laminantlarının altına koyulan şilti dennilen malzeme var rengi siyah ve beyaz olarak çok kolay bulunan bi malzeme. ayrıca pembe olanının ayrıcalığı nedendir bilemem. :2up

:))
pembenin benle alakası yok ben siyah alıcam,eleman pempe yaptırmış

Teoman.

• 565
  • Meslek: elektrik
  • Yer: üsküdar
« Yanıtla #12 : 01 Nisan 2012, 01:57:52 »
 Zaten tahta adama "mat" giydirerek karizmayı indirmişsin. Pembe olsa da çok farketmez artık. ;D

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #13 : 01 Nisan 2012, 12:22:24 »
Evet, mat karizmaya mugayir olmuş. Keçe olsa uygun düşerdi. Osmanlı usulü...
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #14 : 02 Nisan 2012, 01:37:56 »
Zaten tahta adama "mat" giydirerek karizmayı indirmişsin. Pembe olsa da çok farketmez artık. ;D
+1
kendimi bildim bileli duvarla gölge boksu çalışırım mert eğer gerçekten ped yada mat sarılsaydı ismi tahta adam olmazdı dimi :D
Evet, mat karizmaya mugayir olmuş. Keçe olsa uygun düşerdi. Osmanlı usulü...
ama illaa çıplak çalışamam diyorsan en uygunu eylem abinin dediği gibi keçe ;)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #15 : 02 Nisan 2012, 12:56:45 »
o tahta adamla çalışırken zaten asıl amaç gövdeye değil kollara yapacağın vuruşlar. o sebeple tahta adamın gövdesine mat sarmak pek akıllıca değil. ve birşey daha, tahta adamla yapacağın antreman sana kilo verdirmez, kondisyon sağlatmaz. sadece kol kaslarını kısa mesafe için çalıştırır. kilo vermek için en kolay yol düzenli koşu ve doğru beslenme.
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #16 : 02 Nisan 2012, 14:16:56 »
Konunun başından beri takip ediyorum, neden tahtaya mat sarıyoruz, anlamaya çalışıyordum. Hala kavrayabilmiş değilim, ses olmasın diye filan mı?

Kipmen Sanat web sitesi

merttt9

• 1419
« Yanıtla #17 : 02 Nisan 2012, 16:31:39 »
Konunun başından beri takip ediyorum, neden tahtaya mat sarıyoruz, anlamaya çalışıyordum. Hala kavrayabilmiş değilim, ses olmasın diye filan mı?

tahtanın kol ve ayakları ile çalışırken bir yandanda direk vurmak gerekiyor,bazen el acıyabiliyor,her ne kadar sert vurmasam bile kolara konsantre olurken,el tahtaya sert çarpıyor
direk yumruklarıda hazır dummyde halletmiş olurum,kum torbasına evde yer kalmadı
aslında göründüğü kadar kolay değilmiş çok zor uzun uzun aylarca çalışmak lazımki eller kollar forma girsin,ayrıca çok işe yarayan bir spor gibi durmuyor

zayıflama işine gelince,bu dummy bahane olup koşu yürüyüş ardından dummy üstünde el kol çalışması yapılabilir,yani efor sarfetmek,haraket etmek,kalori harcamak vs..

ama zor bir şeymiş  O:-)

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #18 : 02 Nisan 2012, 17:12:32 »
Spor ve kalori alımını yaşam tarzını değiştirerek ancak düzenleyebilirsin, amaç zayıflamak olmamalı, sadece sağlıklı yaşamayı düşünmek yeterli...

Kipmen Sanat web sitesi

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #19 : 02 Nisan 2012, 23:00:35 »

tahtanın kol ve ayakları ile çalışırken bir yandanda direk vurmak gerekiyor,bazen el acıyabiliyor,her ne kadar sert vurmasam bile kolara konsantre olurken,el tahtaya sert çarpıyor
direk yumruklarıda hazır dummyde halletmiş olurum,kum torbasına evde yer kalmadı
aslında göründüğü kadar kolay değilmiş çok zor uzun uzun aylarca çalışmak lazımki eller kollar forma girsin,ayrıca çok işe yarayan bir spor gibi durmuyor

zayıflama işine gelince,bu dummy bahane olup koşu yürüyüş ardından dummy üstünde el kol çalışması yapılabilir,yani efor sarfetmek,haraket etmek,kalori harcamak vs..

ama zor bir şeymiş  O:-)

Mert kardeşim her şeyin bir yolu yordamı var, uzakdoğu sporları yada kırıcı sporlar öyle nazik mazik çalışılmaz, form tutmak istiyorsan ip atlamayı dene , ilk günler 3 dk dan 3-4 tekrar sonra artır yada arkadaşların dedikleri gibi düz koşu ama lütfen çocukluğumuzun ekolü olan Bruce Lee ile tanıdığımız tahta adamın karizmasın çizdirme  O:-)